Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

TÝDEN V PRAZE: Obrazy uprchlíků, největší studentská party, vyšehradské varhany

Těšíte se na první prázdninový týden? Našli jsme pro vás několik velice speciálních událostí, které si nemůžete nechat ujít. Máte chuť na výstavu, koncert, nebo kino? Nebo byste si raději vyhodili z kopýtka?

Legendy v Aeru: Thelma a Louise

Kino Aero (Biskupcova 11), 29. 6. 2020
Kultovní road movie, která měla ve své době zásadní kulturní přesah. Dvě ženy utíkající policii skrze tento snímek započaly diskuze o toxické maskulinitě, patriarchátu a ženské emancipaci. Vstupenky si objednejte ideálně online. 

Obrázky na útěku // komorní vernisáž

VNITROBLOCK (Tusarova 31), 30. 6. 2020, 18:00
Projekt THE HOPE PROJECT ARTS poskytuje určitou formu arteterapie uprchlíkům z tábora Moria. Ti ve svých malbách pojektují svá životní traumata: mučení, nuzné životní podmínky, smrt svých blízkých. Projekt je možné podpořit i koupí obrazů.

Open Fra 11

Café Fra (Šafaříkova 15), 30. 6. 2020, 19:30
Fra pořádá pravidelně otevřená autorská čtení všem autorům různých žánrů. I vy můžete přečíst svou poezii, povídku nebo divadelní hru. Účastnit se může každý. Ohlašte svou účast Petru Borkovcovi ještě dnes.

Největší studentskej letní mejdan

P. M. Club & Coctail Club (Trojická 10), 1. 7. 2020, 21:00
Pokud jste studenti, můžete to rozjet hned první prázdninový den v P. M. Clubu. Nejenom že se můžete povzbudit akčními drinky, čekají vás soutěže o další a další drinky, poukazy na zajímavé zážitky a další věci, co nutně potřebujete na léto. Nenechte si utéct největší party na Náplavce!

Varhanní Vyšehrad: Petr Kolař

Bazilika sv. Petra a Pavla na Vyšehradě, 5. 7. 2020, 19:00
V rámci festivalu Varhanní Vyšehrad, který probíhá od 21. června do 12. července. Petr Kolář, ředitel kůru Baziliky sv. Petra a Pavla v Brně a sbormistr dómského smíšeného sboru v Brně, zahraje varhanní skladby J. S. Bacha, L. Janáčka, B. Martinů, F. Musila a dalších autorů. Poslední koncert festivalu můžete navštívit 12. 7, kdy vystoupí Irena Chřibková. 



 

Ohodnoť článek

Foto Facebook VNITROBLOCK

Štítky kultura, akce, Praha, varhany, koncert, uprchlík, kino, výstava, Vyšehrad, Johann Sebastian Bach, Leoš Janáček, Petr Borkovec, Petr Kolář, Irena Chřibková

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TÝDEN V PRAZE: Obrazy uprchlíků, největší studentská party, vyšehradské varhany  |  Kultura  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.