Počasí dnes17 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 10. října 2024  |  Svátek má Marina
Bez reklam

FOTOGALERIE: Začíná Signal Festival, na dvou trasách nabídne dvě desítky instalací

Ode dneška do neděle bude v Praze k vidění 22 uměleckých instalací, která jsou součástí Signal Festivalu. Světelné show se budou konat třeba i na Pražském hradě, v jeho Jižních zahradách, v Klementinu, na budově Městské knihovny na Mariánském náměstí nebo na Staroměstském náměstí.

Zájemci se mohou vydat po dvou trasách. Ta na Hradčanech má šest zastávek, projekce v Jízdárně Pražského hradu a v Kunsthalle, videomapping na Arcibiskupském paláci, objektové instalace ve Šternbernském paláci a a Jižních zahradách a interaktivní projekci u Schwarzenberského paláce.

Festival Signal letos zavede návštěvníky i na Pražský hrad

Pražský hrad se letos poprvé stane součástí Signal Festivalu a Hradčany se promění na jednu z tras, které festival nabídne od 10. do 13. října. Dvanáctý ročník této akce, zaměřené na digitální a kreativní kulturu, přinese celkem 22 instalací od...

Trasa v centru města vede z LED projekce na Staroměstském náměstí přes videomapping na budově Městské knihovny na Mariánském náměstí ke zvukové instalaci v barokním refektáři dominikánského kláštera. Lidé pak mohou pokračovat na náměstí Václava Havla k objektové instalaci a vše je zakončeno na Karlově náměstí.

Celý program najdete zde.

Ohodnoť článek

Foto Anh Tuan Tran

Štítky Signal, festival, Pražský hrad, kultura, světlo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTOGALERIE: Začíná Signal Festival, na dvou trasách nabídne dvě desítky instalací  |  Kultura  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.