Počasí dnes15 °C, zítra20 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

VIDEO: Na Pražském okruhu bouraly kamiony, nehoda zastavila provoz

, aktualizováno 17. ledna 2023, 13:10

Nehoda dvou nákladních aut zastavila provoz na Pražském okruhu před sjezdem na Barrandov. Řidiče vyprostili hasiči, na místě zasahoval policie i záchranáři.

O kolizi informovali hasiči na Twitteru čtvrt hodiny po jedenácté. „Zasahujeme u nehody dvou nákladních vozidel na Pražském okruhu před sjezdem na Barrandov,“ napsal mluvčí pražských hasičů Martin Kavka. Dodal, že provoz byl kvůli zásahu zastaven.

„K dopravní nehodě do sebe zaklíněných kamionů na Pražském okruhu u 17 km směrem na D1 vyrazila posádka záchranářů, lékař i inspektor. Podle prvotních informací je na místě jedna zraněná osoba při vědomí,“ uvedla na Twitter mluvčí pražských záchranářů Jana Poštová.

Řidiče se z kabiny podařilo vyprostit kolem půl dvanácté a byl předán záchranářům.

„O zaklíněného muže jsme pečovali již při vyprošťování. Utrpěl mnohočetná poranění, včetně vážného úrazu hlavy. Museli jsme jej uvést do umělého spánku, zajistili dýchací cesty, ošetřili a imobilizovali a budeme převážet do Fakultní nemocnice Motol," doplnila Poštová. 

Kavka později ve zprávě pro novináře upřesnil, že na místo vyjely tři jednotky. Vyprošťovací akce podle něj byla poměrně náročná a trvala asi dvacet minut. „Hasiči zajistili nákladní vozidla proti vzniku požáru a zasypali uniklé provozní kapaliny," popsal akci Kavka.

Ohodnoť článek

Foto Hasičský záchranný sbor hl. m. Prahy

Štítky hasiči, policie, nehoda, zranění, Pražský okruh, kamiony

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Na Pražském okruhu bouraly kamiony, nehoda zastavila provoz  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.