Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Stydím se, říká český sponzor Rangers

Utkání mezi pražskou Spartou a Rangers sledoval na stadionu také Radek Grill, jehož značka pneumatik Tomket je sponzorem skotského týmu. Jihočeský podnikatel ocenil atmosféru, zároveň Budějcké Drbně popsal zkušenost, kterou prožil po konci zápasu.

Radka Grilla si na stadion pozvali zástupci skotského mistra. Značka pneumatik Tomket je totiž partnerem Rangers FC, díky čemuž nosí hráči logo Tomket Tires na rukávu. Podnikatel pro Budějckou Drbnu reagoval na diskusi o rasismu, která se od utkání Evropské ligy řeší ve spojitosti s finským hráčem Glenem Kamarou.

„Bohužel to musím potvrdit. Když jsme odcházeli ze stadionu, potkali jsme maminku, která svým dětem řeka: To je dobře, že toho opičáka vyloučili. To je to, co na to můžu říct,“ reagoval Radek Grill

„Byl jsem tam u toho s manželkou, která se nenarodila v Čechách, a neměl jsem sílu to komentovat. Stydím se za to, že jsem Čech. Stydím se, je to strašně smutné,“ sdělil Grill. 

Proti bučení fanoušků podle svých slov nic nemá. „Kamara tu kartu dostat měl, to bučení vůbec nekomentuju,“ přidal podnikatel. 

„Atmosféra byla díky dětem skvělá“

Ten si podle svých slov zápas užil. „Po fotbalové stránce to byl hezký zápas. Se zástupci klubu jsme se bavili hlavně o fotbale. Mimochodem si moc pochvalovali přijetí ze strany Sparty, byli moc spokojeni. Sparta byla jistě dobrým hostitelem. Skvělá byla i atmosféra díky dětem na stadionu,“ zhodnotil zápas, který vyhráli domácí 1:0.

K reakcím, které doprovází zápas mezi Spartou a Rangers, se dnes pražský klub vyjádřil. Odmítá v něm urážení dětí a děkuje za férový sportovní souboj. To podpořil i Jaroslav tvrdík, předseda predstavenstva SK Slavia Praha. 

Značka Tomket má v posledních letech ve Velké Británii stále větší jméno. Souvisí s tím i marketingové aktivity spojené právě s fotbalem. „Jsme za spolupráci s Rangers FC moc vděční. I díky tomu se pro nás tento trh stal tím nejlepším ze všech, prodáváme ve Skotsku, Anglii i Irsku. Otevírá nám to dveře do dalších zemí a klienti se jen hrnou,“ zmínil Grill.

ČTĚTE TAKÉ: Britská média píší o bučících dětech na Spartě a odvolávají se na rasismus

V loňské sezoně logo jihočeské firmy svítilo při utkáních Premier League na celkem čtyřech stadionech. Spolupráce pokračuje i nyní, před nedávnem značka oznámila například partnerství s Newcastlem United. Podporuje také italskou Fiorentinu. Kromě značky Tomket, pro kterou vyrábí čínská firma Linglong, vybudoval jihočeský podnikatel Radek Grill také e-shop s pneumatikami Nejlevnějšípneu.cz, který vznikl v roce 2003. 


Poznámka: Redakce na žádost Radka Grilla upravila titulek po agresivních a vulgárních reakcích.

Hodnocení článku je 26 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Rangers FC

Štítky TOMKET, sparta, rangers, fotbal, Rangers FC, AC Sparta Praha, pneumatika, Drbna.cz, Glen Kamara, Evropská liga UEFA, Premier League, Newcastle United FC

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Panta Rhei

Na výsledky ostatních pneumatik se podíváme níže, nicméně z testu brzdné dráhy vyplývá ještě jedna informace, která by českému spotřebiteli neměla utéct – a tím je poslední, tedy 32. místo pro Tomket Allyear 3. Tomket je česká privátní značka, která však místo výroby svých pneumatik nikde neuveřejňuje – pneumatiky, které jsme měli možnost vidět, se vyrábí v Asii. Na mokru zabrzdila za 63,7 metru, na suchu pak za 42,9 m. V porovnání s nejlepšími v daných kategoriích je to tedy o 13,7 metru později na mokru a 5,3 metru na suchu.

Středa, 6. října 2021, 19:43Odpovědět

Panta Rhei

Tak a tady je dnešní 6.10.2021 článek o skvělých pneumatikách Tomket - jsou to hovna..

Středa, 6. října 2021, 19:43Odpovědět

tonda vlk

Soudruch Grill ( co to je za jmeno ) s černou vopici vyrabí v čine pneumatiky a chce vydelávat na češích ......at tahne do skotska levičácký šimpanz a neobtežuje ! Ty jeho čínské šmejdy prosím nekupovat .

Neděle, 3. října 2021, 08:39Odpovědět

Vojtěch Vincent Kavalír

Bohužel teda já to svému dítěti říkám taky.......pokud je někdo tupej, nevhodně se chová nebo prostě je vám dotyčný nesympatický ,,konečně ten vopičák zmizel,, ale je bílej jak běloba...takže rasismus? NE! Jen maminka našla slovo, které je tomto případě myšleno jako, že je rádá že boží mlýny melou

Neděle, 3. října 2021, 08:37Odpovědět

Martin Vesely

Tak samozřejmě, že si musí Grill vymýšlet, když mu Rangers platí. Má to asi stejnou váhu jako když po zápase Gerrard tvrdil, že si žádného rasismu nevšiml a pár hodin na to brečí, jak to bylo rasistické. A pneu Tomkat jsou neskutečný šunty. Divím se, že ty jebky vůbec někdo kupuje. Vždyť ani další prodávané značky na nejlevnější pneu nejsou nejlevnější. Je mnohem více prodejců s výhodnější cenou a bezproblémovým servisem.

Neděle, 3. října 2021, 07:48Odpovědět

Martin Vesely

Tak samozřejmě, že si musí Grill vymýšlet, když mu Rangers platí. Má to asi stejnou váhu jako když po zápase Gerrard tvrdil, že si žádného rasismu nevšiml a pár hodin na to brečí, jak to bylo rasistické.

Neděle, 3. října 2021, 07:45Odpovědět

Miroslav Šimice

Jestlipak si pan podnikatel také poslechl tiskovku ve Skotsku, kde pan Gerrard hovořil o tom, že si Slávie vypracovala gólové šance?!
Copak by řekl na to, že sponzoruje tým, jehož trenér si už pár hodin po zápase ani nepamatuje proti komu hráli?! Copak bude říkat, až tam Sparta vyhraje a Vrba pohovoří o tom, že porazili Celtik po čtvrté během roku?! A došlo by to vůbec skotským novinářům?!

Neděle, 3. října 2021, 03:33Odpovědět

Miroslav Šimice

Jestlipak si pan podnikatel také poslechl tiskovku ve Skotsku, kde pan Gerrard hovořil o tom, že si Slávie vypracovala gólové šance?!

Neděle, 3. října 2021, 03:29Odpovědět

Stan Ley

tyto gumy kurevské už si nekůpím

Neděle, 3. října 2021, 03:07Odpovědět

Roman Simecka

Jen bych podotkl hňup Grilo nebo jak se menuje nic nedokázal otec kradl za komanču asi a synem prodává šunty a to hle útočí na děti tak věř potkat tě tak ti zato rozmazání držku na asfaltu a zpakuj si svoji černošku a pakuj do Skotska jojo guma h..no vydrží

Neděle, 3. října 2021, 02:04Odpovědět

Roman Simecka

Vzkázal bych panu podnikateli ať si změní příjmení a jméno a sebere svoji uvedenou manželku do Skotska i pneumatiky je to šunt a může být rád že to neřekl předemnou už by ji měl a zuby venku .

Neděle, 3. října 2021, 01:58Odpovědět

Ctibor Varovič

V bázni boží na rohoží slizký Gril si klečí syt, za pár čínských pneumatik, za svůj hrnek ztuchlé rýže poníženě důtky líže, jimiž tisíckrát byl zbit.

Neděle, 3. října 2021, 01:16Odpovědět

Michal Sýkora

Jsi akorát sračka!! Co sponzoruje cizí klub,, tak drž hubu!!!!

Neděle, 3. října 2021, 00:53Odpovědět

Marcel Syrovec

Aby měl ty Rangers ještě z čeho sponzorovat, když mu před zimní sezónou začnou lidi bojkovat pneumatiky Tomket a eshop nejlevnejsipneu.cz.

Neděle, 3. října 2021, 00:51Odpovědět

Jaroslav Němec

.....my si tě uGrillujem....jsi ubožák

Neděle, 3. října 2021, 00:04Odpovědět

Jiří Molnar

Musím uznat, že obchodník je skvělej. Udělal si perfektní reklamu a zadarmo. Špatná reklama, taky reklama. To se musí uznat.

Sobota, 2. října 2021, 23:57Odpovědět

Jiří Molnar

Je mi z tebe zle. Kvůli penězům jsi zaprodal vlastní vlast, házíš špínu na děti! Požádej Skoty ať ti dají občanství, protože po tom co jsi napsal už ani ČECHEM nejsi. Doufám, že jsi napsal takový pěkný článek i ve skotských novinách. Když ne napiš ať Skotům lezeš ještě víc do pr.... kvůli penězům a když to není kvůli penězům tak doopravdy nejsi Čech a nemáš se teda za co stydět.

Sobota, 2. října 2021, 23:34Odpovědět

Ctirad Hajduch

Z lidí jako je pan Grill musí být každému občanovi ČR smutno... Nechápu, proč tady ještě pan Grill setrvává... Pokud mu jsou bližší mentalitou a férovostí Skotové, bylo by upřímné se tam odstěhovat a neplivat po zemi, ve které vyrost, získal zdarma vzdělání, zdarma zdravotnictví a začal zde podnikat... Kde ten člověk byl, když Roofe málem ukopl hlavu Ondrovi Kolářovi, proč se nevyjadřoval ke kopáníá 3 fotbalistů RANGERS do ležícího Kuchty atd. Je neskutečně ubohé a podlé vydat takové prohlášení jen proto, aby si nepokazil kšeft ve Skotsku...

Sobota, 2. října 2021, 21:29Odpovědět

René Skalský

Tak je nesporné, že výše jmenovaný sponzor generalizuje zcela neobhajitelně a projevil se jako obyčejný hňup. Zakomplexovaný blbeček ovšem není ten hlavní problém. Mnohem horší je skutečnost, že se mnohá britská média bez zábran projevují jako stoka, která uráží jiné národy a podsouvá jim rasismus, který z nich samých doslova stříká. Přitom stačí poukázat na nevyvratitelný fakt, že dětští diváci reagovali bouřlivě pouze na Kamaru, i když hráčů s černou pletí tam bylo v řadách Rangers povícero. Podivný "rasismus", že ano...

Sobota, 2. října 2021, 21:27Odpovědět

Roman Papík

Úplný idiot se stydí za svůj původ. A všechny by nás v souladu s největší koloniální velmocí vyloučil ze světa. Jen zapomíná, že vyloučit nás chce země, která většinu svého bohatství získala otrokarstvim v té nejbrutalnejsi podobě. A teď bude dělat soudce. Nemá na to jako vrah milionů lidí mnoha etnik žádné morální právo. Ať jde do pr...

Sobota, 2. října 2021, 20:39Odpovědět

Stydím se, říká český sponzor Rangers  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.