Počasí dnes15 °C, zítra20 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

VIDEO: Policie zadržela drogového dealera. Za jeden obchod inkasoval i statisíce

Pražští kriminalisté v pondělí zadrželi distributora marihuany, který zásoboval odběratele převážně ze sídliště Černý Most. Obrat mu stačil na živobytí, a tak vůbec nechodil do práce. V případě odsouzení mu hrozí až desetiletý pobyt ve vězení.

Živil se jen prodejem drog

Dealer prodával marihuanu buď u sebe doma, nebo ji rozvážel autem přímo k odběratelům. Policisté zdokumentovali stovky jednotlivých předávek marihuany, za které někdy muž dostal i částky v řádech statisíců korun.

Do práce nechodil vůbec, jeho jediným příjmem byl prodej drog, kterému se věnoval denně. Svoji činnost se devětadvacetiletý muž snažil skrývat, komunikoval v šifrách.  

Zadrželi ho přímo během předávky

Kriminalisté muže zadrželi přímo během jedné z předávek drog v podzemních garážích. Při zadržení u sebe měl obviněný téměř 200 gramů vysoce kvalitní marihuany. Během domovní prohlídky pak kriminalisté objevili kromě marihuany i sáčky, váhy, hotovost, několik mobilních telefonů a další věci k distribuci drog. Policie zajistila i vozidlo, kterým dealer vozil drogy odběratelům.

Muž je nyní obviněný z trestného činu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a jedy, za což mu v případě odsouzení hrozí až deset let ve vězení. Na videu je vidět, jak probíhalo jeho zadržení.

Hodnocení článku je 26 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky krimi, drogy, zatčení, policie, Praha, marihuana, droga, Černý Most

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Policie zadržela drogového dealera. Za jeden obchod inkasoval i statisíce  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.