Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

VIDEO: Mladá řidička ujížděla policistům. Když nabourala, zamkla se v autě a nechtěla s nimi mluvit

Mladou řidičku v černém Renaultu chtěli policisté zkontrolovat, když své auto nezastavila na červenou na semaforu v křižovatce ulic Prokopova a Husitská na Žižkově. V křižovatce ulic Husitská a Trocnovská řidička už zastavila, ale jakmile jeden ze strážníků přistoupil k jejímu vozidlu, znovu se rozjela. Situace nakonec eskalovala v dramatickou honičku.

Situace, kdy strážník přišel k autu ženy a ta se rozjela, se několikrát opakovala. „Během své zběsilé jízdy žena na křižovatkách ignorovala červené signály Stůj!, jela v protisměru i po tramvajových kolejích, kde si prorazila obě levé pneumatiky a poškodila nárazník,“ popsala honičku mluvčí městské policie Irena Seifertová.

S proraženými pneumatikami na autě řidička přijela na benzinku v Olšanské ulici a hlídka strážníků ji služebním vozem zablokovala. Žena se ve voze zamkla a odmítala se strážníky komunikovat.

Své jednání si rozmyslela po příjezdu státní policie. „Vystoupila, předložila doklady a tvrdila, že si není vědoma žádného protiprávního jednání a opakovaných pokusů strážníků k zastavení si nevšimla. Dechová zkouška i test na návykové látky byly negativní. Přestupkovým chováním jednadvacetileté ženy se bude zabývat správní orgán,“ doplnila Seifertová.

Hodnocení článku je 68 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie hl. m. Prahy

Štítky doprava, nehoda, ujíždění, honička, policie, žena, Praha, Renault, Žižkov, Prokopov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Mladá řidička ujížděla policistům. Když nabourala, zamkla se v autě a nechtěla s nimi mluvit  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.