Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

VIDEO: Muž zaútočil na taxikáře lahví, kopal ho a poničil mu auto

Pražští policisté pátrají po agresorovi, který v Praze 7 po sporu o placení napadl taxikáře a zranil ho. K tomu mu ještě na auto hodil stojan od dopravní značky. Výtržníkovi hrozí až deset let za mřížemi.

Taxikář muže v neděli 4. září přivezl kolem páté ráno do ulice Komunardů v Holešovicích. Začali se ale přít kvůli placení a zákazník z auta vylezl a chtěl utrhnout zpětné zrcátko.

„Řidiči se to nelíbilo, vystoupil z vozidla, a když se ohradil, aby toho podezřelý nechal, jako odpověď dostal skleněnou lahví do hlavy, a to tak silně, až se rozbila,“ popsal na policejním webu mluvčí Jan Rybanský.

Muž pak popadl dočasnou dopravní značku a poškodil s ní kapotu taxíku. To mu ale nestačilo a na přední okno ještě hodil její stojan. Řidič se ho snažil zastavit pepřovým sprejem a zkoušel vytočit linku 158.

„Když to agresor zjistil, srazil muže na zem, kde ho kopal do hlavy, těla i nohou. Poté na něj dupl. Celý incident ukončil svědek, který přiběhl na místo,“ uvedl Rybanský.

Toho se muž lekl a utekl do nočního podniku o několik ulic dál, kde si chtěl umýt obličej zasažený pepřovým sprejem. Právě tam ho zachytily bezpečnostní kamery. Pokud ho ze záznamu někdo pozná, může volant na linku 158.

Napadenému taxikáři sešil lékař ránu nad okem, agresivnímu zákazníkovi hrozí za výtržnictví a těžké ublížení na zdraví až desetiletý trest.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky policie, taxi, útok, ublížení na zdraví, Praha, Holešovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Muž zaútočil na taxikáře lahví, kopal ho a poničil mu auto  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.