Počasí dnes15 °C, zítra20 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

VIDEO: Konečně mi někdo sebere řidičák, řekl strážníkům muž, který měl za volantem skoro tři promile

Hlídka městské policie zastavila řidiče, který se svým vozem kličkoval ulicí v Praze 11. Špatně artikuloval, táhl z něj alkohol, přiznal ale jen tři piva. Při dechové zkoušce mu ale naměřili skoro tři promile.

Strážníci si všimli nejistě jedoucí dodávky v Jažlovické ulici na Opatově v neděli 23. října.  Autohlídka vůz zastavila a pochopila, že muž bude pod vlivem alkoholu. „Podezření strážníků potvrdil odér alkoholu z dechu 37letého řidiče i jeho zhoršená koordinace a výslovnost,“ uvedla na Facebooku mluvčí městské policie Irena Seifertová. A to bylo tři čtvrtě na devět ráno.

„Vím, že je to i špatně. Konečně mi někdo sebere řidičák,“ řekl muž strážníkům. Pak se vysoukal z auta a se strážníky se snažil vtipkovat.

Tvrdil jim, že se trochu napil, že měl tři piva, a jel jen kousek, aby natankoval. Dokonce se radoval, jak pěkně u chodníku zaparkoval. „Vadou na kráse byla dechová zkouška s hodnotou přes 2,7 promile. Na krevní zkoušku ho doprovodili celorepublikoví policisté, kteří si podezření z trestného činu převzali,“ dodala Seifertová.

Ohodnoť článek

Foto Městská policie hl. m. Prahy

Štítky alkohol, Praha, Facebook, Opatov, pivo, obecní policie, dechová zkouška

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Konečně mi někdo sebere řidičák, řekl strážníkům muž, který měl za volantem skoro tři promile  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.