Vyhledávání

Nalezené články: "pivo"

Péče o pivo je věda. Školitel ze Svijan radí hospodským, jak na to

Péče o pivo je věda, zvlášť když jde o řemeslné. Záleží na každém detailu – od sanitace po techniku čepování. Ne každý podnik to ale zvládá. O to důležitější je práce školitelů, jako je Jiří Bittner ze svijanského pivovaru.

Budvar a Mazák představují novou limitku uvařenou z experimentálního chmele

Sládci z Budvaru a minipivovaru Mazák spojili své síly a díky jejich spolupráci vznikla poslední letošní limitka. Pivo ve stylu Single Hop APA nese neobvyklý název A.P.A. HBC 1019 a jeho recept je postaven na jediném druhu experimentálního chmele....

Na Strakonické se z náklaďáku vysypaly lahve s pivem, doprava byla omezena

Tři hodiny byl omezen provoz v ulici Strakonická v Malé Chuchli kvůli kuriózní dopravní nehodě. Z nákladního auta tam vypadaly basy s pivem a rozsypaly se na vozovku. Kvůli střepům vedla policie provoz jedním pruhem.

Neučte děti na nealkoholická piva, můžete poškodit jejich mozek a vytvořit návyk

Nealkoholické pivo se může zdát jako bezpečná alternativa pro děti, ale odborníci varují, že jeho konzumace může mít vážné důsledky pro jejich zdraví. I malé množství alkoholu v nápoji může ovlivnit vývoj dětského mozku a vytvořit návykové chování.

Svíčková, tatarák a větrník: průzkum ukázal nejoblíbenější jídla Čechů

V nejnovějším průzkumu Barometr FOOD se ukázalo, že mezi oblíbenými jídly Čechů stále dominuje svíčková, která oslovuje 89 % populace. Nezůstává ale osamocena, na druhém místě se drží smažený sýr a mezi hospodskými klasikami vévodí hovězí tatarák,...

Více článků »

Nalezené fotogalerie: "pivo"

Více fotogalerií »

Nalezené profily: "pivo"

Více profilů »

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.