Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Fenka Misi vyrazila metrem na výlet na Černý Most. Po zásahu strážníků se opět vrátila k majiteli

Jízdu života zažila v úterý 1. února fenka Misi. Ta se svému majiteli vytrhla z vodítka a ze stanice metra Jinonice dojela až na konečnou stanici Černý Most. Majitel strážníkům přiznal, že na osamocený výlet metrem se čtyřnohá cestovatelka nevydala poprvé.

Misi, milovnice metra

Fenka Misi v úterý způsobila pořádné vrásky na čele svému majiteli poté, co se vydala do metra a odjela až na konečnou stanici linky B. Misi přivedli cestující pracovníkovi ochranky, který následně přivolal strážníky. Ti ji odvezli na stanici, kam později dorazil její majitel. Rychlý návrat domu byl vyřízen díky obojku fenky, na kterém byl umístěn štítek s GPS, jménem a kontaktem na majitele. Misi, která podle mluvčí strážníků vypadala velmi spokojeně, radost z útěku překazil její páníček, který si svou útěkářku na stanici s úlevou vyzvedl.

„Vytrhla se mu prý z vodítka při venčení a nebylo to poprvé. Tentokrát vběhla do stanice metra Jinonice a vystoupila na konečné, minule si vyrazila na zastávku Karlovo náměstí. Proč utíká vždy na metro, si majitel nedokáže vysvětlit. Misi se s námi rozloučila a očima jakoby říkala, tak zase někdy příště,” uvedla mluvčí strážníků Jiřina Ernestová.

Pes se s vámi nerozvede a jeho láska je bezpodmínečná, říká psí psycholog

Obor zvířecí psychologie v posledních letech stále získává na popularitě. Jedním ze známých zvířecích psychologů, kteří působí v Praze, je Alexandr Skácel. Budou mít psí psychologové více práce až skončí doba, která přeje práci z domova? Mají...

Hodnocení článku je 64 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Městská policie hl. m. Prahy

Štítky pes, fenka, cestování, Černý Most, policie, Praha, Jinonice, metro, výlet

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fenka Misi vyrazila metrem na výlet na Černý Most. Po zásahu strážníků se opět vrátila k majiteli  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.