Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Policisté zachránili život muži, který ležel v bezvědomí na chodníku

Díky výborné reakci kolemjdoucích se podařilo zachránit život osmašedesátiletému muži, který zkolaboval a zůstal v bezvědomí ležet na chodníku. Díky včasnému informování se na místo včas dostavili policisté, kteří u muže do pěti minut obnovili životní funkce defibrilátorem.

V pondělí 9. prosince informovali lidé policii o muži, který leží na chodníku v Bělčické ulici a je v bezvědomí. Policisté, kteří na místo vyrazili, zkontrolovali stav indisponovaného a začali mu poskytovat nepřímou srdeční masáž pomocí defibrilátoru. Po pěti minutách byly u muže obnoveny jeho životní funkce a následně byl osmašedesátiletý senior předán do péče záchranářům.

Muž zkolaboval na procházce s dětmi. Včasná pomoc kolemjdoucí ženy mu zachránila život

Muži, který zkolaboval na procházce s dětmi, se dostalo včasné pomoci kolemjdoucí ženy. Ta zavolala na linku 155, na pokyn dispečerů začala poskytovat první pomoc a život muži zachránili policisté s defibrilátorem. Průběh takzvaného řetězce...

„Policisté by chtěli touto cestou poděkovat i kolemjdoucím, kteří se po příjezdu na místo nacházeli u seniora a snažili se o jeho záchranu," uvedla mluvčí policie Violeta Siřišťová.

Ohodnoť článek

Foto PČR

Štítky policie, záchrana života, kolaps, Praha, chodník, bezvědomí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté zachránili život muži, který ležel v bezvědomí na chodníku  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.