Počasí dnes23 °C, zítra19 °C
Pondělí 23. září 2024  |  Svátek má Berta
Bez reklam

Chlapec našel peněženku se sto tisíci, vše poctivě vrátil. Zachránil tak tržbu řidiče autobusu

Neuvěřitelné štěstí měl řidič autobusu, který při vykládání věcí ztratil v Čakovicích peněženku, Našel ji totiž třináctiletý Matyáš a odnesl ji na místní oddělení policie. Bylo v ní přes sto tisíc korun v hotovosti, tržba řidiče.

Matyáš přišel na policejní stanici v Čakovicích koncem srpna s maminkou a pěněženkou plnou peněz, stovkou tisíc v bankovkách různých měn. Tu našel na parkovišti u místního fotbalového hřiště. Policisté majitele identifikovali díky tankovací kartě kartě, která byla uvnitř, a hned ho kontaktovali.

„Celý šťastný pak policistům řekl, že pracuje jako řidič autobusu a jednalo se o tržbu, která nebyla jeho. Peněženka mu na parkovišti asi vypadla ve chvíli, když přivezl na fotbalový stadion hráče a pomáhal jim s vykládáním jejich věcí. Také řekl, že se s poctivým nálezcem spojí a bude se mu revanšovat,“ sdělil na webu policejní mluvčí Jan Daněk.

Chlapci osobně poděkoval ředitel pražské policie Petr Matějček a i s maminkou a mladším bratrem ho pozval do sídla pražské policie.

Hodnocení článku je 98 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Se svolením Policie ČR

Štítky nález, peníze, peněženka, dítě, řidič, autobus

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Chlapec našel peněženku se sto tisíci, vše poctivě vrátil. Zachránil tak tržbu řidiče autobusu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.