Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Proseckou ulici čeká uzavírka. Do půlky listopadu dostane nové chodníky i asfalt

V pondělí 21. září začne rozsáhlá rekonstrukce povrchů silnice a chodníků v Prosecké ulici. Úsek od ulice Františka Kadlece až po Na Labuťce by měl být opravený v půlce listopadu. Další etapa začne v roce 2021.

Vzhledem k celkové délce opravovaného úseku a rozsahu prací je tato akce rozdělena na několik etap. V tomto roce se jedná o úsek od ulice Františka Kadlece až po Na Labuťce. Tento úsek by měl být dokončen do 15. listopadu 2020. Další etapa začne po zimní přestávce v roce 2021 v úseku k ulici Na Rozhraní.

Celková rekonstrukce komunikace a chodníků obnáší výměnu podloží v aktivní zóně a hloubkové sanace. „Povrch vozovky bude z asfaltových vrstev, konstrukce chodníků a vjezdů bude z betonové dlažby. Dojde k úpravě odvodnění, které je řešeno pomocí nových i stávajících uličních vpustí,“ popsala mluvčí Technické správy komunikací Barbora Lišková.

Prosecká ulice bude úplně uzavřena. Řidiči mohou využít objížďku ulicí Vysočanskou a vpravo ulicí Sokolovskou nebo ulicemi Vysočanskou, Střelničnou a Libereckou.

Ohodnoť článek

Foto Leotard / CC0

Štítky doprava, opravy, rekonstrukce, Prosecká ulice, Praha, chodník, Technická správa komunikací hl. m. Prahy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Proseckou ulici čeká uzavírka. Do půlky listopadu dostane nové chodníky i asfalt  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.