Počasí dnes15 °C, zítra20 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Policie pátrá po muži, který zaútočil na ženu leptavou látkou. Je nebezpečný a ozbrojený

Pražští a středočeští kriminalisté pátrají po šestašedesátiletém Jiřím Dvořákovi z Prahy, který je podezřelý ze dvou trestných činů, a to z napadení ženy ve Středočeském kraji, kdy na ni zaútočil leptavou látkou a následně zmizel. Když policisté po muži pátrali a prováděli vstup do bytu v pražské Libni, měl tento muž na dveřích nainstalovaný nástražný střelný systém, který poranil sluch jednoho ze zasahujících policistů.

„Kriminalisté proto touto cestou žádají širokou veřejnost o spolupráci. V případě, že víte, kde se tento muž zdržuje, nebo ho někde potkáte, okamžitě prosím volejte na tísňovou linku 158 nebo se obraťte na policisty na nejbližší služebně policie,“ uvedla policejní mluvčí Hana Křížová a dodala, že podezřelý se pohybuje v autě Hyundai Santa Fe modré barvy s registrační značkou 3AZ 7292.

Kriminalisté důrazně upozorňují, aby se nikdo muže nepokoušel zadržet. Je totiž nebezpečný a s největší pravděpodobností i ozbrojený.

Ohodnoť článek

Foto PČR

Štítky pátrání, krimi, útok, leptavá látka, dveře, výbušný systém, Praha, Jiří Dvořák, Středočeský kraj, Libeň, Hyundai Santa Fe

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie pátrá po muži, který zaútočil na ženu leptavou látkou. Je nebezpečný a ozbrojený  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.