Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Strážníci v Praze 7 odhalili otevřený bar. Soukromé akce se zúčastnilo šest lidí

V sobotu 6. února v časných ranních hodinách našla hlídka strážníků otevřený bar na Ortenově náměstí v Praze 7 a vevnitř šest lidí. Na bar upozornila svědkyně prostřednictvím tísňové linky. Provozovna měla zamknuté dveře i zatáhnuté závěsy. Po zaklepání se někdo podíval oknem ven.

Strážníci zatím během února řešili 20 porušení vládních opatření, která se týkala provozoven, restaurací a barů. Od začátku roku hlídky odhalily 71 těchto porušení.

Jenže pak se nestalo nic a odpovědná osoba na telefonní kontakt ze strany strážníků nereagovala. Hlídka proto využila svého oprávnění a zavolala na pomoc zámečnickou službu a kolegy ze státní policie.

Služeb zámečníka však nakonec nebylo potřeba, jelikož na zaklepání policistů se dveře otevřely. Uvnitř baru seděli čtyři lidé, jeden muž se schovával na záchodě a obsluha se ukryla do zázemí a prohlásila, že jde o soukromou akci.

Podle plných popelníků bylo zřejmé, že party zde probíhala celou noc. Všechna zjištěná porušení byla předána správním orgánům k dořešení,“ uvedla mluvčí pražských strážníků Irena Seifertová.

Ohodnoť článek

Foto MP Praha

Štítky krimi, bar, koronavirus, Praha 7, Ortenovo náměstí, strážníci, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Strážníci v Praze 7 odhalili otevřený bar. Soukromé akce se zúčastnilo šest lidí  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.