Počasí dnes15 °C, zítra20 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Policie pátrá po několikrát odsouzeném muži. Neviděli jste ho?

Pražští kriminalisté prosí veřejnost o pomoc při pátrání po osmatřicetiletém Jiřím Jonášovi, který se dopustil hned několika trestných činů. Nejen, že i přes zákaz řídil motorové vozidlo, ale také ukradl elektroniku z bytu své matky a následně ji prodal. Za peníze si pak obstaral drogy. V době, kdy na drogy neměl peníze, zpracovával části rostlin máku, ze kterého získával omamnou látku morfin. Nyní jsou na muže vydány dva příkazy k dodání do výkonu trestu odnětí svobody a rovněž příkaz k zatčení.

Hledaný Jiří Jonáš je 180 až 190 centimetrů vysoký, má hnědé oči a pravděpodobně krátké černé prošedivělé vlasy a černé prošedivělé vousy. Hlavním poznávacím znamením muže je výrazné tetování na pravé paži, na kterém má kulatý ČS znak s písmeny NS-CZ a hákový kříž.

Hledaný se může pohybovat po celém území ČR a pravděpodobně bude ve společnosti své družky Andrey Palkové. Ta je rovněž vyhlášena v celostátním pátrání z důvodu vydání příkazu k dodání do výkonu trestu odnětí svobody.

Touto cestou prosíme širokou veřejnost o pomoc. V případě, že byste měli o hledaném muži jakékoliv informace, nebo věděli, kde se pohybuje, kontaktujte prosím okamžitě tísňovou linku 158, nebo se obraťte na kteroukoliv služebnu PČR. V žádném případě se muže nepokoušejte zadržet sami, mohl by být nebezpečný,“ nabádá policejní tiskový mluvčí Richard Hrdina.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky krimi, pátrání, policie, vězení, odsouzený, drogy, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie pátrá po několikrát odsouzeném muži. Neviděli jste ho?  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.