Počasí dnes20 °C, zítra18 °C
Úterý 10. září 2024  |  Svátek má Irma
Bez reklam

Policistu, po kterém jeho kolegové pátrali v Praze 6, našli mrtvého. Náhodou při tom objevili i mrtvolu ženy

, aktualizováno 5. srpna 2024, 13:04

Policisté ukončili pátrání po svém kolegovi, který v neděli zmizel ve službě. Objevili jeho tělo bez známek života, měl střelné poranění a pravděpodobně spáchal sebevraždu. V jiné části parku Ladronka při akci našli i tělo ženy, to už tam ale podle nich leželo déle.

Policista byl v neděli ve službě, přestal se ale ozývat. Jeho auto pak našli v Praze 6 u parku Ladronka a právě tam rozjeli jeho kolegové pátrácí akci. Podle mluvčího Richarda hrdiny se údajně nacházel v těžké životní situaci.

„Pátrání po policistovi odvoláváme. Bohužel nemá šťastný konec, kdy pracujeme s tím, že spáchal sebevraždu. Nyní bude probíhat ohledání těla, místa nálezu a bude nařízena pitva," uvedli policisté na síti X.

„Při pátrací akci v jiné části parku policisté našli mrtvou ženu. Jelikož nebylo možné vzhledem k delšímu časovém úseku a rozkladu těla vyloučit cizí zavinění, byla nařízena soudní pitva," informovali.

Podle serveru iDNES.cz nalezli policisté tělo muže v Bělohorské ulici v Praze 6, nedaleko Ladronky, kde policisté v neděli objevili jeho auto. Policejní mluvčí uvedl, že měl střelné poranění. „S největší pravděpodobností se jednalo o sebevraždu," řekl Hrdina.

Server Novinky.cz v neděli uvedl, že policista byl členem ochranné služby, která se stará o bezpečnost ústavních činitelů.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky policie, pátrání, sebevražda, Ladronka, auto

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policistu, po kterém jeho kolegové pátrali v Praze 6, našli mrtvého. Náhodou při tom objevili i mrtvolu ženy  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.