Počasí dnes23 °C, zítra23 °C
Pondělí 13. května 2024  |  Svátek má Servác
Bez reklam

Muž se v Praze během jednoho dne pokusil znásilnit dvě ženy, policie hledá jeho další oběti

Pražští kriminalisté zadrželi násilníka, který si chtěl v půlce července vynutit sex na dvou ženách. Jednu dokonce povalil na zem a onanoval před ní. Hrozí mu až pět let vězení, podle policie může mít na svědomí víc podobných napadení a proto hledá další jeho možné oběti.

Sexu se devatenáctiletému mladíkovi zachtělo v neděli 16. července večer. První ženu pronásledoval k jejímu domu v Praze 4, utekla před ním ale do výtahu a ujela mu. Později se muž policistům přiznal, že po ní sex chtěl.

Druhou si vyhlédl o něco později na zastávce na Chodově. Když vystoupila u autobusu, sledoval ji do ulice Ke Kateřinkám, kde ji fyzicky napadl. „Povalil ji na zem, kde ji osahával v intimních partiích, rukou jí zakrýval ústa, pak vstal a začal před ní onanovat. Následně se poškozené povedlo z místa utéci,“ popsal na policejním webu mluvčí Jan Daněk.

Mladíka zadrželi o pár dní později a v současné době je ve vazbě. Je podezřelý z trestného činu znásilnění a pokud ho odsoudí, může ve vězení strávit až pět let.

„Kriminalisté se domnívají, že tento podezřelý může mít na svědomí více takových případů, proto se obracíme na veřejnost. Jestli muže na fotce někdo poznává a také stal jeho obětí, ať se ozve na linku 158 nebo přímo kriminalistům na číslo 703 823 807,“ vyzval veřejnost Daněk.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, znásilnění, Praha 11, podezřelý, útok, vazba

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž se v Praze během jednoho dne pokusil znásilnit dvě ženy, policie hledá jeho další oběti  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.