Počasí dnes32 °C, zítra25 °C
Sobota 27. července 2024  |  Svátek má Věroslav
Bez reklam

Žena si pervitin koupený na Andělu dlouho neužila, hned ji zadržela policie

O svých třicet gramů pervitinu rychle přišla žena, která si drogu koupila v okolí metra Anděla. Celý obchod totiž viděli policisté a hned zakročili. Přiznala se jak zákaznice, tak dealer, který měl u sebe celkem tři sta gramů. Žena může do vězení na pět let, prodejce až deset.

Pro svůj obchod si dvojice v polovině března nevybrala to nejlepší místo, Anděl je právě z těchto důvodů monitorován jak městskou, tak státní policií. 

V ulici Nádražní právě vyšetřovali policisté z desátého oddělení Služby kriminální policie a vyšetřování Prahy II., když si všimli dvou lidí, kteří si skrytě předávali nějaké předměty. 

„Policisté pojali podezření, že se může jednat o prodej návykových látek a na základě toho, oslovili nejdříve ženu, kterou vyzvali k prokázání totožnosti. Na dotaz, zda má u sebe nějaké návykové látky odpověděla, že ano. Žena uvedla, že si zakoupila celkem třicet gramů pervitinu od neznámého muže,“ informovala na webu mluvčí policie Kristýna Soukupová

Orientačním testem zjistili, že se skutečně jedná o návykovou látku. Pak pozornost zaměřili na muže, který drogu prodával. Také se hned přiznal, že u sebe má větší množství pervitinu. 

„Předběžným zvážením zajištěné látky policisté zjistili, že se jedná o téměř dvě stě osmdesát gramů drogy,“ zmínila Soukupová. 

Ženě za za nedovolenou výrobu a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy hrozí až pět let ve vězení. Muže obvinili ze stejného ustanovení, za větší rozsah ale může za mříže až na deset let.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, drogy, Anděl, obchod, pervitin

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena si pervitin koupený na Andělu dlouho neužila, hned ji zadržela policie  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.