Počasí dnes21 °C, zítra19 °C
Středa 25. září 2024  |  Svátek má Zlata
Bez reklam

VIDEO: Po mně jdou démoni. Halucinující muž uvízl na stromě, dolů ho dostali až hasiči

Strážníci, policisté, záchranáři i hasiči museli přijet do Modřan na pomoc muži, který během halucinací vylezl na strom a bál se dolů. Na sobě měl jen trenky a triko, na zemi viděl psa a démony. Hasiči nakonec přistavili dlouhý žebřík a muž pomalu sešel na pevnou zem.

Hlášení o zmateném muži v trenkách v ulici Na Havránce dostala městská policie hlášení v neděli 22. září ráno. Hlídka na místo dorazila a spojila síly s policisty, které lidé také zavolali. Zkontrolovali ulici a muže nakonec objevili na stromě na jedné ze zahrad. 

„Stál ve čtyřmetrové výšce, v roztrhaném tričku, trenýrkách a bez bot. Měl krvavé škrábance po celém těle, byl zmatený, nekoordinoval své pohyby a trpěl halucinacemi. Pod stromem byl svah a stavební materiál, při pádu hrozilo zranění,“ popsala situaci mluvčí pražských strážníků Irena Seifertová.

Tvrdil, že vidí psa, byl to ale jen jeden ze strážníků. „Ale po mně jdou nějaký démoni,“ říkal, když se mu snažila hlídka pomoct dolů.

Úspěšní byli až hasiči, kteří přistavili dlouhý žebřík a pětatřicetiletý muž po něm pomalu sešel dolů. Pak si ho převzali záchranáři, kteří ho převezli do zdravotnického zařízení. Zda mu halucinace způsobily drogy nebo psychická nemoc, policisté neví.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Se svolením Městské policie hlavního města Prahy

Štítky městská policie, hasiči, policie, záchranáři, halucinace, strom

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Po mně jdou démoni. Halucinující muž uvízl na stromě, dolů ho dostali až hasiči  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.