Počasí dnes17 °C, zítra13 °C
Úterý 22. října 2024  |  Svátek má Sabina
Bez reklam

Tomáš odjel bílým golfem a zmizel. Rodina se bojí o jeho život, mluvil o sebevraždě

Policisté pátrají po mladém muži, který přestal komunikovat s rodinou. Jezdí bílým Volkswagenem Golf, vazby má na okolí Velké Chuchle. Dřív už zmiňoval sebevraždu a příspěvky o ukončení života sdílel na sociálních sítích.

Tomáše Kroupu rodina pohřešuje od pondělí, podle rodiny mohl odjet bílým Volkswagenem Golf s registrační značkou 1 UD 7534. Vazby má na okolí Velké Chuchle, policie ale nevyloučila, že by se mohl pohybovat i jinde v Praze nebo České republice. 

„Vzhledem k tomu, že mladík zveřejňoval na sociální sítě příspěvky v souvislosti s ukončením života a i o sebevraždě opakovaně mluvil, je zde důvodná obava o jeho život a zdraví,“ uvedla na webu policejní mluvčí Michaela Richterová

Pohřešovaný je 180 centimetrů vysoký, má hnědočerné vlasy a hnědé oči. Na sobě měl zřejmě bílou košili, světlé kalhoty a hnědý semišový kabát. Pokud někdo uvidí Tomáš nebo jeho auto, může volat na linku 158. 

Ohodnoť článek

Foto Se svolením Policie ČR

Štítky policie, pátrání, muž, Velká Chuchle, sebevražda, Golf

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tomáš odjel bílým golfem a zmizel. Rodina se bojí o jeho život, mluvil o sebevraždě  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.