Počasí dnes15 °C, zítra13 °C
Sobota 28. září 2024  |  Svátek má Václav
Bez reklam

Dívka odjela k lékaři do Prahy, nikdy tam ale nedorazila. Ukryla se na ubytovně

, aktualizováno 20. června 2024, 21:05

Rodina a policisté pátrali po patnáctileté dívce, která zmizela po cestě do Prahy. Měla jít k lékaři, tam ale nedorazila a domů se také nevrátila. Místo toho odjela do Kolína a přespala na ubytovně.

Dívka vyrazila v úterý dopoledne k lékaři v Praze, když tam ale nedorazila, ozvala se její matce zdravotní sestra. Domů se také nevrátila.

„Šetřením policisté zjistili, že dívka si koupila na Hlavním nádraží v Praze jízdenku do Brna, avšak není zřejmé, zda vlakem skutečně odjela,“ uvedla na webu policie

Je vysoká asi 160 cm, hubené postavy. Má hnědé oči a dlouhé rovné hnědé vlasy. Ty mívá sčesané do culíku. Na sobě by měla mít jeansové kraťasy světle modré barvy, béžové tílko a béžovou látkovou tašku s nápisem „I Love London“. 

„Dívka se s ničím neléčí, žádné léky nebere, v minulosti pohřešovaná nebyla, nicméně nyní, dle zjištěných informací, by mohla mít dívka sebevražedné úmysly a sklony k sebepoškozování,“ píše se na webu policie.


„Dívka přijela včera večer vlakem do Kolína, kde přespala na zdejší ubytovně," informovala dnes večer policejní mluvčí Michaela Richterová.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, pátrání, dívka, lékař

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dívka odjela k lékaři do Prahy, nikdy tam ale nedorazila. Ukryla se na ubytovně  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.