Počasí dnes25 °C, zítra26 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Žena odešla do práce, od té doby ji nikdo neviděl. Sbalila si tašky, mobil nechala doma

Už třetí den pátrá rodina i policie po ženě z Prahy, která v úterý odešla do práce a zmizela. Nehlásí se rodině a policie ji stále nemůže najít. Sbalila si dvě zavazadla, mobil a počítač ale nechala doma.

Alice Sanislová z bydliště v ulici K dolům v Modřanech odešla v úterý 20. února před jedenáctou. Měla namířeno do práce, tam ale nedorazila. Devětačtyřicetiletá žena od té doby nedala vědět nikomu z příbuzných.

Policisté od úterka dne prověřili desítky míst, kde by se mohla žena nacházet, ale bohužel neúspěšně. Pohřešovaná odešla z domova s velkou sportovní taškou a batohem na zádech, nicméně mobilní telefon i počítač nechala doma,“ uvedla na webu policejní mluvčí Eva Kropáčová.

Podle policie mohla pohřesovaná z domova odjet taxíkem nebo autem služeb Bolt či Uber a poté se ubytovat hotelu nebo penzionu po celé republice.

„Pohřešovaná je 165 centimetrů vysoké štíhlé postavy, má plavé, blond, rovné, středně dlouhé vlasy s pěšinkou uprostřed. Má hnědě oči a nosí dioptrické brýle. Její zdánlivé stáří odpovídá přibližně pětačtyřiceti rokům. Velmi si zakládá na svém vzhledu, sportuje a vede aktivní život,“ sdělila Kropáčová.



 

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky pátrání, žena, pohřešovaná, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena odešla do práce, od té doby ji nikdo neviděl. Sbalila si tašky, mobil nechala doma  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.