Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Vladimír Mišík oznámil konec koncertní činnosti. Už opravdu nemohu, píše v prohlášení

Písničkář a pražský rodák Vladimír Mišík na svém facebookovém profilu dnes oznámil, že se rozhodl ukončit koncertní kariéru kvůli zdravotním komplikacím. Informaci následně potvrdil, o aprílový žert nejde.

Čtyřiasedmdesátiletý zpěvák a kytarista, který si naposledy s kapelou Etc… zahrál 30. září 2020 v Mladé Boleslavi. „Již delší dobu posmutněle přemýšlím o chvíli, kdy se budu muset pod tlakem svých zdravotních problémů rozhodnout jak dál. Taková chvíle nastala paradoxně v těchto dnech, kdy se stejně koncertovat nesmí,“ napsal dnes Vladimír Mišík na svém facebookovém profilu.

Už minulý týden informovaly o Mišíkově chystaném konci Lidovky. „Každý koncert je pro něho velmi vysilující," potvrdil pro server Lidovky.cz Mišíkův manažer Šimon Kotek.

„Omlouvám se, i přes zvyšující se dávky léků jsem dlouhodobě zkoušel pokračovat v koncertování, ale už opravdu nemohu. Neradostně přiznávám, že jsem donucen ukončit koncertní činnost,“ vysvětlil a doplnil informace o tom, že jeho pravou ruku ochromuje bolest kvůli onemocnění artrózou. „...a tak s povzdechem ukládám svého akustického Gibsona do futrálu...“ končí prohlášení.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Facebook Vladimír Mišík

Štítky hudba, kultura, koncerty, Vladimír Mišík, Praha, Mladá Boleslav

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vladimír Mišík oznámil konec koncertní činnosti. Už opravdu nemohu, píše v prohlášení  |  Kultura  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.