Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

The Offspring i Little Big. Prague Summer Festival oznámil první taháky

Nová pražská hudební série Prague Summer Festival nabídne v červnu a červenci tohoto roku v A-parku Ledárny Braník koncerty českých a zahraničních hvězd. Vystoupí ostrovní metalcorové hvězdy Bring Me the Horizon, americká rocková legenda Foreigner, punkrockeři The Offspring nebo recesisté Little BIG. Vstupenky zakoupíte v síti GoOut. Prague Summer Festival pořádá Ameba Production stojící za festivaly Rock for People a Kefír, sérií Rock for People Concerts a hudební konferencí Nouvelle Prague.

The Offspring je americká punk rocková hudební skupina z Huntington Beach v Kalifornii založená v roce 1984. Průlom přišel až o deset let později s vydáním třetí studiovky Smash, multiplatinového alba s více než 11 miliony prodaných kopií. Platiny se dočkaly i následující desky Hombre, Americana či Conspiracy of One.

Kapela mluví také o brzkém vydání desátého alba, na kterém opět pracují s producentem Bobem Rockem. Fanoušci se tak letos mají na co těšit.

Fenoménem dnešní doby jsou naopak Little BIG. Nic jim není svaté, ať už se jedná o texty či nakládání s hudebními žánry. Little Big rozhodně umí rozvířit stojaté vody, koktejl absurdity, šílenství a recese míchá tahle parta na výbornou v rytmu techna, hip-hopu, r’n’b, EDM a nejrůznějších samplů.

Stačilo pár let, aby se z klubové kapely, založené roku 2013 v ruském Sankt – Petěrburgu, stala hvězda vyprodávající haly. Důležitou složkou úspěchu Little Big jsou groteskní klipy, za jejichž režií stojí spoluzakladatelka Little Big, Alina Pjazok, na youtube jen singl Skibidi posbíral neuvěřitelných 350 miliónů zhlédnutí.

Foto Little Big

Štítky ČR, pop, hudba, festival, Prague Summer Festival, Little Big, The Offspring, Rock for People, hudební skupina, Ameba Production, Braník, koncert, vstupenka, Bob Rock, Kalifornie, Huntington Beach

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

The Offspring i Little Big. Prague Summer Festivalu oznámil první taháky  |  Kultura  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.