Počasí dnes16 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

VIDEO: Opravy Barrandovského mostu pokračují. Dělníci začali bourat nájezd ze Strakonické

Rekonstrukce Barrandovského mostu, která začala v pondělí, pokračuje. Dělníci dnes začali bourat nájezd na most ze Strakonické ulice. V místě je omezena doprava, a tak se ve Strakonické ulici ve směru do centra ráno tvořily kolony od závodiště ve Velké Chuchli. Kolona byla zhruba stejně velká jako v minulých dnech. V devět hodin byl provoz na Strakonické podle TSK na čtyřech stupních z pěti. Na některých místech objížďky byla doprava silnější, ale větší problémy v dopravě oprava mostu nezpůsobuje.

Od pondělí silničáři frézovali vozovku, dnes ráno začali bourat nájezd ze Strakonické, a tak je doprava na Strakonické stažena ze dvou jízdních pruhů do jednoho. Toto omezení potrvá deset dnů.  Po demolici nynější rampy začnou dělníci rovnou budovat rampu novou.

Oprava mostu, který byl postaven roku 1983, je rozložena do několika let. Letos práce potrvají 110 dní a vyjdou na 594,5 milionu korun. Větší problémy v dopravě na opravovaném mostě zatím nebyly.

Technická správa komunikací doporučuje řidičům, aby využívali objízdné trasy, které vedou hlavně po Pražském okruhu. Na něm byl dočasně otevřen sjezd na Písnici a u Lihovaru vznikla rampa pro otáčení. U mostu Závodu míru na Zbraslavi byla zase byla rozšířena kapacita křižovatky.

Ohodnoť článek

Foto

Štítky opravy, doprava, silnice, stavby, Barrandovský most, Praha, Velká Chuchle

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Opravy Barrandovského mostu pokračují. Dělníci začali bourat nájezd ze Strakonické  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.