Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Část svahu se zřítila do kolejiště. Mezi Masarykovým nádražím a Veleslavínem nejezdily vlaky

Kvůli vydatnému nočnímu dešti nejezdí vlaky mezi železničními stanicemi Praha – Veleslavín a Praha – Masarykovo nádraží. V ulici U Dráhy v Praze 6 se totiž sesunula část svahu do kolejiště. Oznámili to pražští hasiči na svém twitteru i Pražská integrovaná doprava na svém webu (PID).

Z důvodu naplavenin po bouřce na trati je v úseku Praha – Veleslavín a Praha – Masarykovo nádraží zastaven provoz na linkách S5 a R45,“ uvedl organizátor pražské dopravy. Cestujícím se doporučuje využít metro. Zde jim budou uznány jízdní doklady Českých drah i Arrivy.

Správa železnic předpokládá obnovení provozu kolem 14. hodiny. Její pracovníci nyní spolu s drážními hasiči odklízejí z trati zeminu a části zdi sesunuté ze sousedního pozemku.

Bouřky od sobotního večera do dnešního rána zasáhly od jihozápadu postupně téměř celé Česko a částečně severní Moravu. Pražští hasiči během noci zasahovali u čtyř případů, které nějak s deštěm souvisely.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Hasiči Praha

Štítky ČR, počasí, železnice, Praha, Masarykovo, nádraží, Veleslavín, Praha Masarykovo nádraží, Twitter, České dráhy, Arriva, Správa železniční dopravní cesty, Česko, Severní Morava, svah

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Část svahu se zřítila do kolejiště. Mezi Masarykovým nádražím a Veleslavínem nejezdily vlaky  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.