Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Na Strahově otevře největší autokino v Praze s kapacitou 120 aut. Podívejte se, co nabídne

V úterý 12. května bude otevřeno autokino u strahovského stadionu. Bude to autokino s největší kapacitou v Praze. Bude pro 120 automobilů. Promítat by se zde mělo až do konce září každý den od devíti hodin večer. Kromě filmů kino nabídne i různé kulturní akce.

Prostor u strahovského stadionu se od úterý dočká plnohodnotného využití ve formě autokina. „Jsem rád, že toto v posledních letech spíše opuštěné místo ožije a Pražanům nabídne atraktivní zážitek. V současné době jde také o vítanou ekonomickou aktivitu ve spolupráci s městem,“ uvádí radní Prahy pro oblast majetku Jan Chabr.

Kapacita areálu při momentálních hygienických vládních opatřeních je 120 automobilů, do budoucna ji však bude možné podle potřeby zvýšit.

Pro diváky bez aut budou přímo před plátnem připravena lehátka. „Pokud by někde v Praze mělo být autokino, je to právě na Strahově. Toto místo má skvělou atmosféru a je na tento formát jako dělaný. To jsme věděli od začátku a šli jsme za tím. Prostor zároveň odkazuje na tradici největšího autokina v České republice z roku 1999, které bylo přímo uvnitř stadionu. Přišlo nám, že z místa, které je v srdci Prahy, se za ta léta stalo místo tak trošku opuštěné a smutné a chtěli jsme to změnit,“ uvedl hlavní organizátor Jakub Dostál.

Autokino Strahov bude promítat denně až do konce září. Vstupné na zahájení letní sezóny, stejně jako pro všechny ostatní projekce a kulturní akce pořádané v rámci letní sezóny v areálu, je 350 Kč za jeden automobil. Novinky ohledně autokina a vstupenkách je možné sledovat na sociálních sítích - Facebooku Autokino Strahov a Instagramu Autokino Strahov - a také na www.autokinostrahov.cz. Filmové projekce startují každý den ve 21:00 hodin, nájezd automobilů do areálu bude možný od 19:00 hodin. Přesná denní otevírací doba bude blíže určena v následujících dnech.

Ohodnoť článek

Foto MHMP

Štítky autokino, kino, Strahov, Praha, Jan Chabr, Facebook, Instagram, Česko, kulturní akce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Strahově otevře největší autokino v Praze s kapacitou 120 aut. Podívejte se, co nabídne  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.