Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Žena v červeném autě vjela do vojenské kolony. Poškodila obrněné pandury a zranila vojáky

U bizarní dopravní nehody dnes ráno zasahovali policisté, hasiči a záchranáři na dálnici D6 ve směru na Prahu. Dvaapadesátiletá řidička červeného Hyundaie vjela do jedoucí kolony vojenských vozidel. Při nehodě došlo na vojenských vozidlech ke škodě, kterou policie vyčíslila na 2 miliony korun. Čtyři vojáci skončili s lehkými zraněními v nemocnici.

Ve středu 15. listopadu před šestou hodinou ranní došlo na 25. kilometru dálnice D6 ve směru na Prahu u sjezdu na Lány k dopravní nehodě osobního auta a několika dopravních vozidel české armády. Na místo vyrazili policisté, hasiči i záchranáři.

„Podle prvotního šetření na místě došlo k dopravní nehodě tak, že dvaapadesátiletá řidička osobního vozidla Hyundai vjela do jedoucí kolony vojenských vozidel, tvořené třemi obrněnými vozy (pandury), jedním doprovodným nákladním vozidlem a dvěma osobními auty,“ popsala policejní mluvčí Michaela Richterová.

Nehoda si vyžádala lehká zranění u čtyř vojáků. „Čtyři lehce zraněné vojáky jsme po ošetření vezli do nemocnice v Kladně na centrální příjem,“ uvedla ve zprávě pro novináře mluvčí záchranářů Monika Nováková.

Nikdo z účastníků nehody nebyl pod vlivem alkoholu a škoda na havarovaných vozech se podle policejní mluvčí vyšplhala na dva miliony korun.

Hodnocení článku je 56 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky nehoda, vojenská kolona, vojáci, pandury, doprava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Melánie Hiralová

Já se spíš ptám, proboha co je to za výrobky, ty Pandury? Jak ty můžou vůbec s někým bojovat, když je zlikviduje jedno osobní auto? Před několika lety to bylo také červené osobní auto, tuším, že Felicie, a tam bylo poničeno pět kousků Pandur, z toho jeden neopravitelně. A také zranění vojáci, tuším že snad 5? Je to hrozné, za co my to vyhazujeme stále peníze. Já bych navrhla posílat místo Pandur na Ukrajinu červená osobní auta, výsledky by se určitě dostavily....

Středa, 22. listopadu 2023, 10:17Odpovědět

Martin Vaněk

Takže kolonu obrněných vozidel zlikviduje obyčejný Huynday; co až se ti nebožáci střetnou s profesionální RA? To aby už začali psát závěti... Už jen čekám na zprávy, až si budou stěžovat jako Úkačka, že nepřítel "...nebojuje podle pravidel..." :-) Může mi tu někdo napsat, proč si vydržujeme tu baletní skupinku "AČR", když nejsou schopni dojet ani z jedněch kasáren do druhých bez ztrát na životech... :-D

Čtvrtek, 16. listopadu 2023, 09:27Odpovědět

Libor Burian

Jak říkají rádcové ve filmu Šíleně smutná princezna, nepřítel obětuje levé křídlo, my obětujeme obě. Pochytat ty válečnické mafiánské trpaslíky a nechat zápasit v bahně.

Čtvrtek, 16. listopadu 2023, 11:41Odpovědět

Josef Englic

Který inteligent pustí vojenskou kolonu na dálnici? To musí být hlava!

Čtvrtek, 16. listopadu 2023, 07:37Odpovědět

Chevy Chevy

To jestli je řidička ve vině nebo ne je teď nepodstatné,podstatné je to že ty gumy zelený by chtěli válčit s rusákem,ale techniku a zranění si způsobí už na dálnici. Milí vojáci,jste k ničemu,stojíte naš stát obrovské peníze a po vás nic. Běžte dělat něco užitečnějšího,vy nadělování šampóni. Příští války povedou stejně žoldnéři za peníze,kdo dá víc.

Čtvrtek, 16. listopadu 2023, 06:33Odpovědět

Libor Burian

Lidé válčit nechtějí, svět vedou od krizí k válkám lichváři, zbrojaři, komedianti, žvanilové, loutky, bílí koně, převlečení soudruzi soukmenovci, falešní studenti falešných práv a škol prodavačů titulů, překupníků, pašeráků, tunelářů, odkláněčů Pandora rájařů (u nás jich je 300, v Izraeli 665), viz na yt Mudr Jan Hnízdil Světu vládnout psychopati. O důvodech dnešního znaru píšu ve vláknech diskusí.

Čtvrtek, 16. listopadu 2023, 11:37Odpovědět

Johny Mlieko

1) nedodrženi bezpečne v zdalenosti .

2) nepřispusobena jizda vlivu počasi.

3) oprava draha jak prase

4) kdby došlu k válce v ČR tak tyhle vozitka opravdu prd vydrži jedna raketa a je po vozitku !

5) ČR akorat vyhazuje prachy za věci co nic nevydrži no hold debilni český národ ( či politici )

Čtvrtek, 16. listopadu 2023, 00:33Odpovědět

Přemek Bělohlav

Tato bojová vozidla by se bojům měla obloukem vyhýbat

Středa, 15. listopadu 2023, 13:14Odpovědět

Žena v červeném autě vjela do vojenské kolony. Poškodila obrněné pandury a zranila vojáky  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.