Počasí dnes23 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

V Praze se srazily dvě tramvaje, zranila se řidička a cestující

, aktualizováno 24. srpna 2023, 10:18

Dvě tramvaje se dnes ráno střetly u zastávky v Modřanech, zranila se řidička jednoho z vozů a jedna cestující. Nehoda nejdřív zastavila a pak omezila provoz tramvají v úseku Nádraží Braník a Libuš v obou směrech.

O nehodě informovali hasiči na svém Twitteru po sedmé ráno. Na místě zasahovali společeně s dopravním podnikem, řidička byla v jedné z tramvají zaklíněna a museli ji vyprostit. Celkem ve vozech cestovalo deset lidí. Jak na webu uvedla Pražská integrovaná doprava, k nehodě došlo u zastávky Modřanská rokle.

„K dopravní něhodě okamžitě vyrazily dvě posádky RZP, IP a lékař. V naší péči je řidička, která byla zaklíněná, uvedli jsme ji do umělého spánku a nyní probíhá zajišťování dýchacích cest. Další zraněná osoba je cestující s úrazem zad, při vědomí,“ uvedla na Twitteru mluvčí pražských záchranářů Jana Poštová.

Kvůli nehodě přerušil dopravní podnik provoz mezi zastávkami Nádraží Braník a Libuš v obou směrech. Nepojedou tam tramvaje 3, 17, 21 a 27, zavedena je náhradní autobusová doprava. Provoz byl obnoven po deváté hodině, linka 21 je ale kvůli odstavené poškozené tramvaji v obratišti Levského ukončena v Nádraží Braník.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Hasiči Praha

Štítky nehoda, tramvaje, hasiči, záchranáři, dopravní podnik, zranění

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Praze se srazily dvě tramvaje, zranila se řidička a cestující  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.