Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Muži se lidé za špatné parkování pomstili odpadky na autě, zastání nenašel ani u strážníků, které zavolal

Ke kurioznímu případu přijeli v Praze strážníci městské policie, které zavolal jeden z řidičů v hlavním městě. Na kapotu mu totiž někdo vysypal odpadky, zřejmě jako pomstu za jeho špatné parkování. Strážníci tak nakonec řešili jeho přestupek.

Řidič svého objevil svého miláčka pokrytého odpadky ve středu 7. června ráno. Neznámý výtržník mu na kapotu a přední sklo vysypal celý pytel zbytků z kuchyně, špinavých papírů i skla. Hned proto volal strážníky.

Hlídka po příjezdu okamžitě zjistila, proč se tak zřejmě stalo. Muž totiž zaparkoval na zeleni a zřejmě ne poprvé. Někdo ze sousedů tak přistoupil ke smradlavé pomstě.

„Strážníkům pak přiznal, že se mu to již stalo v minulosti. Hlídka s ním protentokrát přestupek vyřešila domluvou a poučila ho, kde správně parkovat,“ popsala na Facebooku mluvčí pražské městské policie Irena Seifertová.

Hodnocení článku je 88 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie hlavního města

Štítky městská policie, odpadky, pomsta, parkování, přestupek, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Karel Popper

Tleskám za tuto "pomstu". Navíc tato bezohlednost je věřím všude. A co zde vidím za problém? Lidé, který projeví zájem o ochranu životního protředí, ne-li o ochranu každého metru zeleně na svých sídlištích, kde se de facto skoro všichni znají, nedokáží najít podporu u Městské policie, která byť "někdy" si najde chvilku ke kontrole situace, udělá jednu netaktní věc, když sdělí jméno oznamovatele "pachateli"!!! Ten si poté najde chvilku pro mstu jako je poškození vozidla oznamovatele... Na dotaz proč MP sděluje jméno oznamovatele, bylo mi odpovězeno, "jméno oznamovatele musíme sdělit!" Prosím, má tohle logiku?? Potom se nedivme, že jsme tam, kde jsme...

Sobota, 10. června 2023, 08:08Odpovědět

Muži se lidé za špatné parkování pomstili odpadky na autě, zastání nenašel ani u strážníků, které zavolal  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.