Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Namol opilý muž bez řidičáku si chtěl v noci umýt auto, ale v myčce se zasekl. Hrozí mu vězení

Kuriózní případ řešili policisté z oddělení hlídkové služby Praha venkov - východ v noci 25. března, kdy je někdo informoval o řidiči, jehož způsob jízdy vykazuje známky toho, že je silně opilý. Policisté na jedné z automyček objevili muže, který se snažil své auto dostat dovnitř, ale byl tak opilý, že se mu podařilo jeho vůz zaklínit na jednom z patníků. Navíc policisté zjistili, že muž nevlastní řidičský průkaz, teď mu hrozí vězení.

Když policisté přijeli k jedné ze samoobslužných linek automyčky v Odoleně Vodě, spatřili na jednom z patníků zaklíněné auto, jehož řidič se sice snažil situaci vylepšit a auto vyprostit, ale všechny pokusy vedly k tomu, že výsledný efekt byl vždy ještě horší.

„Policisté proto vyzvali muže k provedení dechové zkoušky, jejímž výsledkem byla hodnota, přesahující více jak dvě promile,“ uvedla policejní mluvčí Adéla Fialová a doplnila, že policisté muži nemohli zadržet řidičský průkaz, protože žádné řidičské oprávnění nevlastnil.

„Vzhledem k tomu, že čtyřiatřicetiletý muž způsobil dopravní nehodu pod vlivem alkoholu, je v současné době podezřelý ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky, za což mu v případě pravomocného odsouzení hrozí trest odnětí svobody na šest měsíců až tři léta,“ doplnila mluvčí.

Hodnocení článku je 44 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky automyčka, doprava, nehoda, alkohol, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Namol opilý muž bez řidičáku si chtěl v noci umýt auto, ale v myčce se zasekl. Hrozí mu vězení  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.