Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Praha jedná o opravě bývalého hřiště Slavoje Břevnov na Strahově

Vedení Prahy jedná o rekonstrukci bývalého hřiště Slavoje Břevnov na Strahově. V budoucnu by měl sloužit pro tréninky fotbalových družstev mládeže i pro veřejnost. Město nyní jedná s potenciálními zájemci o rekonstrukci a znovuzprovoznění areálu. Novinářům to dnes v rozhovoru řekl radní Jan Chabr (TOP 09). Hřiště je v současné době ve velmi špatném stavu.

"Chci, aby zde bylo rozhodně zachováno sportoviště, a to pro mládež a zároveň pro veřejnost, která si sem bude moci chodit zasportovat," řekl Chabr.

Město nyní hledá způsob a model fungování. Stejně tak jedná o tom, kdo by sportoviště zrekonstruoval a provozoval. Podle Chabra město diskutuje například se Spartou, která má na vedlejším bývalém spartakiádním stadionu tréninková hřiště. "Město by získalo sportoviště pro veřejnost. Výhoda by v tomto případě byla, že by klub poskytl zázemí, trávníkáře a podobně," řekl radní.

Pozemek hřiště patří hlavnímu městu. V minulosti se objevily plány na jeho zástavbu a podle jednoho z plánů zde měl vzniknout hotel. Z těchto plánů ale sešlo.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky ČR, stavby, sporty, správa, Praha, Břevnov, Strahov, Jan Chabr, TOP 09, sportoviště

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Praha jedná o opravě bývalého hřiště Slavoje Břevnov na Strahově  |  Praha 6  |  Z kraje  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.