Počasí dnes16 °C, zítra20 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

Poliklinika Budějovická bude mít novou přístavbu. Stavební práce omezí provoz

Poliklinika Budějovická bude mít novou přístavbu s komerčními prostory, poštovní úřadovnou a restaurací o kapacitě až sto osob. Cílem projektu je rozšíření dosavadních služeb a zkvalitnění poskytovaného komfortu v rámci areálu polikliniky. Od pondělí 13. září proběhne další etapa stavebních prací.

Harmonogram jednotlivých přípravných a stavebních prací spojených s vestavbou atria je rozdělen do tří fází. Stavba bude přinášet dočasná omezení v užívání atria a jeho okolí.

„Poliklinika postupně informuje o konkrétním harmonogramu prováděných činností, a to v každé jednotlivé fázi vestavby, aby všichni návštěvníci a uživatelé byli s jednotlivými omezeními předem seznámeni, a omezení tak pro ně byla co možné nejméně zatěžující,“ uvedl Vít Drbal z tiskového oddělení Prahy 4.

V týdnu od 13. do 18. září proběhne montáž SDK v prostoru lahůdek, příprava podkladu pod fasádu u požární zdi, příprava podkladu fasády u Červené budovy, příprava podkladu fasády u Zelené budovy a montáž fasády.

V pondělí by mělo proběhnout vybetonování věnce obvodového zdiva krčku Červené budovy, montáž výplní otvorů, jednostranný záklop SDK v prostoru WC a šalování atiky anglického dvorku u Zelené budovy. 

V dalších dnech proběhne betonáž atiky anglického dvorku u Zelené budovy, montáž SDK v prostoru WC, montáž fasády a natažení fasády u požární zdi.

Ohodnoť článek

Foto Praha 4

Štítky Poliklinika, stavba, Budějovická, Praha, fasáda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Poliklinika Budějovická bude mít novou přístavbu. Stavební práce omezí provoz  |  Praha 4  |  Z kraje  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.