Počasí dnes15 °C, zítra20 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

FOTO, VIDEO: Policisté pátrají po ozbrojeném nebezpečném muži, který v Praze 3 přepadl večerku

Ve středu 6. ledna odpoledne přepadl zatím neznámý muž večerku v Biskupcově ulici v Praze 3. Do prodejny vešel kolem čtrnácté hodiny a zamířil rovnou k pokladně, kde na prodavačku namířil pistoli a požadoval po ní hotovost. Žena za pultem mu však peníze odmítla vydat, a tak z obchodu ve spěchu utekl. Muž je ozbrojen a mohl by být nebezpečný.

Rouška s obrázky marihuany

Policistům se zatím podezřelého muže nepodařilo vypátrat. Podezřelý je 180 až 185 centimetrů vysoký, je světlé pleti ve věku kolem 28 let a má střední postavu. Na sobě měl modrou bundu s kapucí na hlavě a pod ní černou čepici. Na obličeji měl černou roušku s obrázky několika listů marihuany v barvě duhy. Dále měl na sobě šedé kalhoty a světlé (možná oranžové) sportovní boty se značkou Adidas. V pravé botě měl tkaničku reflexně červené barvy a v levé zase tkaničku reflexně žlutou. Na zádech měl střední retro batoh šedé či khaki barvy, který celý lemovaný úzkým proužkem v barvě kůže.

Ačkoli byl muž maskován, věříme, že by mohl být poznán pro nápadné boty, batoh a také roušku. Pokud máte informace k případu nebo znáte totožnost podezřelého, kontaktujte linku 158,“ uvedl policejní tiskový mluvčí Jan Rybanský.

Podle policistů je muž ozbrojen a při zadržení by mohl být nebezpečný. V případě dopadní a odsouzení mu hrozí až deset let za mřížemi.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky krimi, pátrání, policie, loupež, večerka, Praha 3, Praha, rouška, Žena za pultem, obuv, Adidas

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO, VIDEO: Policisté pátrají po ozbrojeném nebezpečném muži, který v Praze 3 přepadl večerku  |  Praha 3  |  Z kraje  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.