Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Na derby Sparty a Slavie budou v neděli u Edenu dohlížet stovky policistů

Pražská policie v neděli vyšle do ulic hlavního města stovky policistů, aby dohlíželi ochranu veřejného pořádku při fotbalovém utkání Sparty a Slavie na stadionu v Edenu. Budou také dbát na bezpečnost a plynulost silničního provozu.

Ve službě budou ve Vršovicích policisté z pořádkové, kriminální a dopravní služby, antikonfliktního týmu, speciální a krajské pořádkové jednotky, i policisté se psy a na koních.

„Stadion bude pro fanoušky otevřený od patnácti hodin. Pořadatelé budou také všechny návštěvníky u vstupu kontrolovat, zdali na stadion nevnášejí nebezpečné předměty nebo pyrotechniku. Proto je třeba na utkání přijít s dostatečným časovým předstihem,“ uvedla v prohlášení pro novináře policejní mluvčí Violeta Siřišťová.

V rámci dohledu nad silničním provozem a veřejným pořádkem budou policistům pomáhat i strážníci Městské policie hlavního města Prahy.

„Nutno také zmínit, že parkovací kapacity kolem stadionu jsou omezené, proto prosíme návštěvníky fotbalového utkání, aby nechali svá vozidla doma a v co největší možné míře využili městskou hromadnou dopravu nebo vlak,“ doporučila Siřišťová.

Policisté před začátkem a po konci utkání počítají s výskytem kolon, ty budou řešit policisté z oddělení řízení dopravy.

Hodnocení článku je 94 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, fotbal, zápas, opatření, doprava, bezpečnost, slavie, sparta, AC Sparta Praha, SK Slavia Praha, Stadion Eden, Vršovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na derby Sparty a Slavie budou v neděli u Edenu dohlížet stovky policistů  |  Fotbal  |  Sport  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.