Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

VIDEO: Mladík se chtěl zabít kvůli rozchodu. Před skokem ho zachránil kamarád

Pražští strážníci, policisté a záchranáři zasahovali v úterý 16. srpna před šestou hodinou večerní u obchodního domu v Evropské ulici v Praze 6. Původně strážníci i policisté dostali hlášení o mladíkovi, který cvičí na zábradlí a u toho pokřikuje na kolemjdoucí. Nakonec se ukázalo, že šlo mladíka, který chtěl ukončit svůj život kvůli rozchodu s partnerkou.

Policisté a strážníci původně vyjížděli řešit mladého muže, který měl posilovat na zábradlí u obchodního domu v Evropské ulici. Nakonec se ale ukázalo, že jde o mladíka, který chce skočit dolů.

Na místě byli jako první policisté, kteří se s dotyčným pokoušeli navázat kontakt. „Mladík však křičel, ať se k němu nikdo nepřibližuje, jinak že skočí,“ popsala situaci mluvčí pražských strážníků na jejich facebookovém profilu Irena Seifertová.

„V tu chvíli si na terasu přišel zakouřit kamarád mladého muže a cigaretu nabídl také jemu. Když si ji chtěl vzít, pokusil se ho strhnout k zemi, což byl domluvený signál, aby se zapojily i uniformované složky,“ vysvětlila mluvčí a doplnila, že společnými silami pak policisté a strážníci mladíka zpacifikovali a předali záchranářům.

Hodnocení článku je 72 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie hl. m. Prahy

Štítky mladík, rozchod, pokus, sebevražda, záchrana, Praha, obchodní dům, zábradlí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Mladík se chtěl zabít kvůli rozchodu. Před skokem ho zachránil kamarád  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.