Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Úterý 8. října 2024  |  Svátek má Věra
Bez reklam

FOTO, VIDEO: Policisté pátrají po muži, který je podezřelý z přepadení pejskaře v Holešovicích. Nepoznáváte ho?

Kriminalisté od středy 25. listopadu pátrají po muži, který je podezřelý z loupeže v Holešovicích. V časným ranních hodinách podezřelý muž v Osadní ulici přistoupil k pejskaři, namířil na něj krátkou střelnou zbraň a požadoval hotovost. Podezřelého muže zachytily kamery v nedaleké čerpací stanici. Pokud dotyčného poznáváte, kontaktujte linku 158.

Muž se nakonec omluvil a utekl

Pejskař v Osadní ulici venčil ve středu 25. listopadu kolem druhé hodiny ranní labradora, když k němu znenadání přistoupil neznámý muž. Namířil na pejskaře krátkou střelnou zbraň a požadoval hotovost. Přepadený u sebe však žádné peníze ani jiné cennosti neměl. Mezi muži následně proběhl krátký rozhovor, během kterého se podezřelý muž rozplakal a s omluvou z místa události utekl.

Poznáváte muže ze záběrů?

Kriminalisté v rámci prověřování celého případu zajistili kamerové záznamy, na kterých je podezřelý viděn při nákupu v nedaleké čerpací stanici a také jeho další pohyb. To, když si zavolal pravděpodobně neoznačené vozidlo taxi, ve kterém odjel neznámo kam,“ doplnil policejní tiskový mluvčí Jan Rybanský.

Pokud máte informace, které by vedly k odhalení totožnosti podezřelého z trestného činu loupež, kontaktujte linku 158. Výzva platí i pro samotného řidiče zmíněného vozidla, kterého policisté vnímají jako důležitého svědka.

V případě dopadení a odsouzení hrozí muži za zmiňovaný skutek až desetiletý trest odnětí svobody,“ uvedl Rybanský.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky krimi, pátrání, policie, přepadení, Holešovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO, VIDEO: Policisté pátrají po muži, který je podezřelý z přepadení pejskaře v Holešovicích. Nepoznáváte ho?  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.