Počasí dnes19 °C, zítra19 °C
Úterý 2. července 2024  |  Svátek má Patricie
Bez reklam

Třiasedmdesátiletá žena se nevrátila z procházky. Trpí stařeckou demencí a bere léky

Pražští policisté pátrají od soboty po třiasedmdesátileté ženě, která se nevrátila z procházky. Seniorka trpí stařeckou demencí a bere léky na cukrovku. Informace o pohřešované mohou lidé volat na linku 158.

Pohřešovaná Dagmar Mrázková je 160 centimetrů vysoká, střední postavy. Má krátké bílé vlasy a modré oči. Trpí stařeckou demencí, má horší výslovnost a bere léky na cukrovku. Při odchodu na sobě měla strakatou blůzu a šedé krátké kalhoty ke kolenům. Mobilní telefon u sebe nemá. 

Žena odešla v sobotu kolem půl 5 odpoledne z místa svého trvalého bydliště na Černém Mostě do Satalic, kam chodila často na procházku do obory. „V minulosti se vždy do osmé hodiny večer vrátila, což se včera bohužel nestalo. Z obavy o svou maminku proto přišel syn podat oznámení o pohřešování,“ uvedl policejní mluvčí Jan Rybanský.

Policii se zatím nepodařilo ženu vypátrat, obrací se proto na veřejnost s žádostí o pomoc. „Pokud jste ženu viděli nebo víte, kde se nachází, kontaktujte prosím linku 158. Případně s pohřešovanou vyčkejte na příjezd policejní hlídky,“ uvedl Rybanský.

Ohodnoť článek

Štítky krimi, policie, pátrání

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Třiasedmdesátiletá žena se nevrátila z procházky. Trpí stařeckou demencí a bere léky  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.