Počasí dnes29 °C, zítra27 °C
Úterý 18. června 2024  |  Svátek má Milan
Bez reklam

VIDEO: Zloděj sledoval seniorku z nákupního centra až domů. U dveří ji okradl

Policisté pátrají po muži, který si v nákupní centru v Praze 9 vyhlédl seniorku, sledoval ji v autobusu až k domu a tam jí vzal peněženku. Přišla o sedm tisíc korun. Zloději hrozí až dva roky ve vězení.

Krádež seniorka nahlásila začátkem června. Z batohu jí zmizela peněženka poté, co jí při odemykání dveří příliš blízko za zády stál cizí muž. 

„Následným šetřením v uvedené věci policisté zjistili, že pachatel tohoto skutku si vytipoval svojí oběť již v nákupním centru v Praze 9 a následně ji sledoval až do místa jejího bydliště. Poškozená cestovala z obchodního domu autobusem číslo sto devadesát pět, kdy po vystoupení šla pěšky k panelovému domu v ulici Jetřichovická,“ popsala na webu policejní mluvčí Kristýna Soukupová

Když odemykala vchodové dveře, všimla si, že u ní stojí hledaný muž. Tvrdil, že hledá svého známého, začal ale utíkat pryč. 

„Při prohlížení tohoto zavazadla záhy zjistila, že se v něm nenachází její peněženka. Tímto jednáním pachatel způsobil seniorce škodu ve výši téměř sedm tisíc korun,“ uvedla Soukupová. 

Muže zachytily kamery v nákupním centru i autobuse a policie teď prosí veřejnost o jeho identifikaci. Pokud ho někdo pozná nebo ví, kde se nachází, může volat na linku 158.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, pátrání, muž, zloděj, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Zloděj sledoval seniorku z nákupního centra až domů. U dveří ji okradl  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.