Počasí dnes15 °C, zítra13 °C
Sobota 28. září 2024  |  Svátek má Václav
Bez reklam

VIDEO: Rozbil dveře hasičům, pak vyhrožoval v kancelářích. Výtržníka policisté zadrželi dvakrát za jeden den

Až tři roky si může ve vězení strávit muž, kterého během jednodenního řádění policisté museli dvakrát zadržet. Brzy ráno se dostal do konfliktu v klubu a pak opodál rozbil dveře hasičské stanice, odpoledne pak vyhrožoval trestným činem v kancelářské budově.

Poprvé pouta výtržníkovi policisté nasadili ve středu 29. května o půl páté rano přímo před holešovickou hasičskou stanicí. Nejdřív se v nedalekém klubu s plynovou pistolí v ruce dostal do potyčky s ostatními návštěvníky, pak si vztek vybil na dveřích skleněných dveřích stanice. 

Ve stejný den kolem třetí odpoledne pak na linku 158 volala žena, která se s ním bavila před kancelářským domem v Evropské ulici. 

„Celá rozrušená dodala, že neznámý muž má v úmyslu spáchat závažný trestný čin uvnitř uvedené budovy a muže popsala, neboť mezitím odešel. Na místo okamžitě vyrazily policejní hlídky s dlouhými zbraněmi a prohledaly osmipatrovou budovu i přilehlé okolí, muže však nenalezly,“ uvedl na webu policejní mluvčí Jan Rybanský. Vypátrali ho druhý den ráno a zadrželi.

Teď je obviněný z výtržnictví, poškození cizí věci, nebezpečného vyhrožování a šíření poplašné zprávy. Do vězení za to může až na tři roky.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky policie, zadržení, výtržnictví, hasiči, vyhrožování

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jaroslav Kronus

Tvrdím to neustále - vyhýbat se zlým lidem a toxickým prostředím :) Už vůbec se s nikým nehádat a občas poslat někoho k čertu - tečka !

Pondělí, 3. června 2024, 06:19Odpovědět

VIDEO: Rozbil dveře hasičům, pak vyhrožoval v kancelářích. Výtržníka policisté zadrželi dvakrát za jeden den  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.