Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

VIDEO: Zloděj ukradl kočárek za patnáct tisíc, může za to do vězení až na dva roky

O kočárek s fusakem a dalším vybavením přišla maminka z Hostivaře poté, co ho nechala stát na chodbě před bytem. Do domu se totiž dostal zloděj a v klidu s ním odjel. Po muži teď pátrá policie, za krádež mu hrozí až dva roky ve vězení.

Žena o kočárek přišla 13. ledna v noci. Nechala ho na chodbě ve druhém patře před svým bytem, nepočítala ale s tím, že se do domu dostane zloděj. Bez problémů vešel do domu a procházel se po něm. 

I když se snažil maskovat kapucí, udělal to ale pozdě a jeho obličej zachytily kamery v chodbě i ve výtahu. S kočárkem pak nerušen odešel. 

Maminka druhý den ráno ještě prohledala celý dům, nakonec ale zavolala policii. „Svým jednáním dosud neznámý muž způsobil mamince velké komplikace a prakticky minimální možnost se s dcerkou dostat například na nákup nebo k lékaři, ale také ji způsobil škodu za bezmála patnáct tisíc korun,“ uvedla na policejním webu mluvčí Eva Kropáčová.

Policistům se zloděje stále nepodařilo najít a proto žádají o pomoc s jeho identifikací i veřejnost. Pokud ho někdo pozná, může volat na linku 158.

„V případě dopadení a odsouzení muži hrozí za trestný čin krádež až dvouletý trest odnětí svobody,“ dodala Kropáčová.


 

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, kočárek, pátrání, krádež, vězení

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Aneta Jirásková

Od paní blbý nápad neuklidit kočárek, ale snad se aspoň poučila.

Úterý, 19. března 2024, 11:03Odpovědět

Libor Burian

Pro recidivisty jsou vyvinuty kvůli přetíženým věznicím monitorovací náramky. Nasadit, povinnost zdržovat se v práci nebo doma, zákaz požívání alkoholu a drog. Jinak se z toho bendobahna nevyhrabeme. Viz seriál Devadesátky včetně dokumentu, seriál Volha včetně dokumentu, Josef Klíma, nový slovenský pořad Aby si vedel, Karel Kryl Demokracie, Za prachy, Věštec Ivan Řekni kde ty prachy jsou, Kabáti Colorado, Mám jednu ruku dlouhou, Amnestie, Nájem zvedej, Pánubohu do oken, Nightwork píseň pro Pražáky, Sexuální násilí, Sami, Iluze o lůze, LupoAnettaTahači, ABJ, virtuálky, Pánové nahoře, Zdálky z blízka, Krajina po bitvě, Sprcha, Dežo, Revoluční, Vtom roce pitomém, Dál se háže kamením, Josef Fousek Nemám čas lhát, Pepa Nos Země je kulatá, knihy Polojasno, Ukradená revoluce, Cibulkovy Seznamy agentů StB, Orwell1984, Bosé stopy značky Baťa, agent Nachtmann, Čurda, udání úkrytu výsadkářů a vypalení obcí, na XTV načtený životopis pávka, Prima zoom Zlato národu ukradeno za soudruha Tošovského, podepište petici Voda je život, seznamte se s Holešovskou výzvou, přijďte ke všem volbám říct mafii a dost !

Pondělí, 18. března 2024, 15:25Odpovědět

VIDEO: Zloděj ukradl kočárek za patnáct tisíc, může za to do vězení až na dva roky  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.