Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Řidič srazil na přechodu dívku a ujel. Pátrá po něm policie, hrozí mu pět let vězení

Řidiče bílého auta, který v Praze 9 na přechodu pro chodce srazil studentku, hledá policie. Místo aby dívku ležící na silnici zkontroloval, z místa ujel. Zraněné dívce naštěstí pomohla svědkyně, poté ji ošetřil lékař. Řidiči hrozí až pětiletý trest vězení.

K nehodě došlo kolem osmé ráno v pátek 26. ledna v ulici Běluňská. Osmnáctiletá studentka se pohybovala po vyznačeném přechodu, když do ní narazil autem bílé barvy neznámý řidič.

„Dívka po střetu upadla na zem a řidič, aniž by jí poskytl první pomoc, z místa ujel pryč. Dívce na místě pomohla svědkyně celé události, která se o ni postarala. Osmnáctiletá studentka naštěstí neutrpěla žádná závažná poranění, nicméně si její stav vyžádal ošetření u lékaře,“ uvedla na webu policejní mluvčí Eva Kropáčová

Policisté teď prosí o pomoc s pátráním po řidiči, žádají svědky nebo řidiče, kteří místem v daný okamžik projížděli se zapnutým záznamovým zařízením, aby se ozvali na linku 158 nebo na telefonní číslo 974 826.

„Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření z trestného činu neposkytnutí pomoci řidičem motorového vozidla, za což mu v případě prokázání viny hrozí trest odnětí svobody v délce až pěti let,“ doplnila Kropáčová.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, nehoda, zranění, přechod, pátrání, auto, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič srazil na přechodu dívku a ujel. Pátrá po něm policie, hrozí mu pět let vězení  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.