Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

VIDEO: Policisté zadrželi uprchlého dezinformátora Čermáka, ukrýval se v Polsku

, aktualizováno 15. listopadu 2023, 13:58

Polští policisté v úterý zadrželi hledaného Tomáše Čermáka, který byl letos v červenci pravomocně odsouzen k 5,5 roku vězení za podporu a propagaci terorismu. Z vyjádření polské policie vyplývá, že se muž skrýval v Lublinském vojvodství na východě země. Podle českých policistů bude Čermák v nejbližší době předán do Česka.

„Šestatřicetiletého fantoma české dezinformační scény zadrželi včera polští kolegové na základě poznatků našich policistů. V nejbližší době bude následovat jeho předání do ČR," uvedli policisté na síti X.

Jméno muže neuvedli, ze zveřejněných údajů a z vyjádření polské policie ale vyplývá, že jde právě o Čermáka.

Čermák se vyhýbal nástupu do vězení, police po něm pátrala od konce srpna. Krajský soud Plzni na něj vydal v polovině září mezinárodní zatykač kvůli podezření, že by se mohl skrývat v cizině. „Ač je muž v rukou polských policistů, tak formálně zůstává stále v pátrání a bude tomu tak až do jeho předání zpět do Česka, které díky realizaci evropského zatýkacího rozkazu bude možné provést velmi rychle, maximálně v řádu týdnů," doplnila policie později v tiskové zprávě.

Na uprchlého dezinformátora Čermáka vydal soud mezinárodní zatykač. Doma u něj našla policie plán útěku do Ruska

Mezinárodní zatykač vydal plzeňský krajský soud na známého dezinformátora Tomáše Čermáka. Ten koncem srpna nenastoupil do vězení, kde si měl odpykat trest ve výši 5,5 roku za propagaci terorismu. Po Čermákovi se následně slehla zem, vypátrat se...

Čermák si má podle pravomocného verdiktu soudu odpykat 5,5 roku vězení za to, že veřejně vyzýval k násilí vůči politikům. Loni v únoru se v živém vysílání na sociální síti Facebook vymezoval vůči novele pandemického zákona.

Diváky půlhodinového videa vyzýval k aktivnímu odporu proti přijetí novely, k převzetí moci, k vypálení Senátu i k vymanění České republiky ze struktur EU a NATO. Za hlavní cíl násilí označil zejména senátory, poslance a členy vlády. V případu podal Čermák prostřednictvím obhájce dovolání, bude se jím tak zabývat Nejvyšší soud.

Před jednací síní Obvodního soudu pro Prahu 8 vytvořili podporovatelé Tomáše Čermáka a Patrika Tušla takový hluk a nepořádek, že musel zasáhnout i antikonfliktní tým a těžkooděnci. Dvojice ještě se Zdeňkem Masárem čelila obžalobě z obtěžování...

Vedle podpory a propagace terorismu byl Čermák spolu s Patrikem Tušlem odsouzen také za podněcování nenávisti k Ukrajincům a nepravomocně také za výtržnictví před domem evolučního biologa Jaroslava Flegra.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Poskytnuto polskou policií

Štítky policie, Polsko, Tomáš Čermák, zadržení, trest, vězení

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Josef Brožek

a už kouří babány, rusák!

Neděle, 3. prosince 2023, 23:24Odpovědět

Libor Burian

Cesta po rozvratu v roce 89 kdy soudruzi soukmenovci převlékli kabáty a uniformy, rozdělili Československo, zhasli a rozkradli viz seriál Devadesátky včetně dokumentu, Karel Kryl Demokracie, Za prachy, Věštec Ivan Řekni kde ty prachy jsou, Kabáti Colorado, Mám jednu ruku dlouhou, Amnestie, Nájem zvedej, Pánubohu do oken, Nightwork píseň pro Pražáky, Sexuální násilí, Sami, Iluze o lůze, LupoAnettaTahači, ABJ, virtuálky, Pánové nahoře, Zdálky z blízka, Krajina po bitvě, Sprcha, Dežo, Revoluční, Vtom roce pitomém, Dál se háže kamením, Josef Fousek Nemám čas lhát, Pepa Nos Země je kulatá. Na yt Mudr Jan Hnízdil Světu vládnout psychopati. Začátek viz filmy Ukřižování s Mel Gibsonem, Kladivo na čarodějnice, Wilsonov, Dny zrady, Noc rozhodnutí, Schindlerův seznam, Smrt krásných srnců, Musíme si pomáhat, Wintonovy děti, Hlava22, Rozrušená země, Toman, Ucho, Vážení přátelé ano, Bony a klid, Báječná léta pod psa, Pupendo, Kolja, Akumulátor1,2, Devadesátky, Příběh Kmotra-agentStB Mrázek zKolínska jakoRakušan, Šmejdi, Gangster ka, Sametoví vrazi, Ivánku kamaráde můžeš mluvit, Někdo to rád horké, Kmotr, Sicilský klan, Okamžik záblesku, Erin Brockovich, Vlk z Wall Street, Už je zase tady'o nesmrtelnosti'té lichvamafie která vede svět od krizí ke krizím a od válek k válkám válečnickými trpaslíky, kudlankami, trubci, komedianty, lháři, podvodníky, falešnými studenty falešných bendapráv a škol prodavačů danuschetitulů, loutky, bílí koně kteří sedí všude kolem nás, vyplácejí si násobky imaginární průměrné' mzdy opravdu pracujících lidí a smějí se nám se svými začerněnými smlouvami jako Ursula nebo soudruh dvořák čt, pávků, rycheckých, střížů,(na yt Nachtmann, Čurda, udání úkrytu výsadkářů a vypalení obcí), naši zaměstnanci kteří si rozdávají metály. Knihy Polojasno, Ukradená revoluce, Cibulkovy Seznamy agentů StB, Orwell1984...

Pondělí, 4. prosince 2023, 02:11Odpovědět

Josef Brožek

Už ho vedou, Hurvínka... A jakou má s sebou, panečku armádu! Asi ruskou, ale jen ve své nenávistné dezošské ožralé hlavě, zmrd jeden. :-)

Neděle, 3. prosince 2023, 23:22Odpovědět

Libor Burian

Sovětský svaz vytvořili mafie posláním mužika,marxleninistu lenina Uljanov do Ruska za 1 světové války(mužik s pseudonymem marx narozen v německu živený Engelsem žil v Londýně). Po smrti lenina jim to sebral Dzugasvili stalin' tak poslali hiedlerovci - jméno matky Hiedler, otec se jmenoval Schickelgrubr zfetované Němce, nás jim mafie mnichovskou zradou přidala viz filmyDny zrady, Noc rozhodnutí, Schindlerův seznam, Smrt krásných srnců, Musíme si pomáhat, Wintonovy děti, Hlava22, Rozrušená země, Toman, Ucho, Vážení přátelé ano, Bony a klid, Báječná léta pod psa, Pupendo, Kolja, Akumulátor1, 2, Devadesátky a viz Mudr Jan Hnízdil Světu vládnou psychopati, na XTV Roman Šmucler, exministr Vlastimil Tlustý, exposlanec Jan Keller,exposlanec F.R.Čech(rozkradli všechno,říká,přehlasovala nás), vlastnoruční životopis agenta, atd...

Pondělí, 4. prosince 2023, 02:25Odpovědět

Libor Burian

O nové totalitě, viru, vládních dezinformátorech, omezování svobody slova na U rádiu Martina Kociánová (3.2). Na drbně generál Hynek Blaško Trampoty EU, článek První výročí vzniku války na Ukrajině, gen Petr Pelz na Inovace Republiky o návratu do minulého století, projev Alice Wedel Afd na yt Roman Kirsch čtitulky, hodnocení Anděly Sara Wagenknecht, Prof John J Mearsheimer universityChicago naYT Matěj Gottwald čtitulky, na FTV Prima zoom Zlato národu ukradeno zaTošovského, Nachtmann, Čurda, udání úkrytu výsadkářů a vypalení obcí, na svobodny-svet.cz Má práce v Kauflandu bylo okrádat dodavatele (samozřejmě naše místní), na bezpressu.news/videa/covid-summit-v-evropskem-parlamentu-proslov-dr-davida-martina/ ; podepište petici Voda je život pravda o vodě, seznamte se s Holešovskou výzvou, přijďte ke všem volbám říct mafii a dost ! Proti vražedné lichvářské zbrojařské válečnické překupnické nenasytné mafiánské chobotnici se musí spojit všichni Lidé, aktivisté, ekologové, Greta, vědci, sportovci, ženy, mladí, staří, rockeři vzpomenout na heslo Make Love not war ! Více o důvodech dnešního marasmu píšu v diskusích.

Čtvrtek, 16. listopadu 2023, 11:51Odpovědět

VIDEO: Policisté zadrželi uprchlého dezinformátora Čermáka, ukrýval se v Polsku  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.