Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 9. května 2024  |  Svátek má Ctibor
Bez reklam

VIDEO: Lupič napadl v parku seniora, ukradl mu celý důchod

Výjimečně krutého útočníka, který napadl a okradl staršího muže, hledají pražští kriminalisté. Lupič si seniora vyhlédl už v centru města a pak ho sledoval až do Prahy 6. Tam srazil k zemi, vytrhl mu batoh a utekl. Za loupež si může odsedět až deset let.

Na krátko ostříhaný muž kolem čtyřicítky si seniora s batohem všiml ve středu 20. září po jedenácté večer. Důchodce šel náměstím Republiky a pak nastoupil do tramvaje, která jela do Prahy 6. To už mu byl v patách lupič, jel stejným spojem a dědu nespustil z očí. 

„Na zastávce Nad džbánem vystoupil z tramvaje a seniora pronásledoval až k nedalekému lesoparku. Tam jej útočník napadl takovou razancí, že poškozený upadl na zem. V ten okamžik mu vytrhl batoh a utekl pryč,“ popsala na webu policejní mluvčí Eva Kropáčová

V batohu si nesl důchod, který právě vyzvedl, doklady a další osobní věci. 

Na ulici i v tramvaji ale útočníka zachytily kamery a policisté teď prosí o pomoc s jeho nalezením. Jak Kropáčová varovala, lidé by se ho rozhodně neměli snažit zadržet sami, mohl by být nebezpečný. Mohou volat na linku 158 stejně jako svědci, kteří jeli s poškozeným v tramvaji. 

„Kriminalisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření z trestného činu loupež, za což v případě dopadení a prokázání viny pachateli hrozí trest odnětí svobody v délce až deseti let,“ doplnila Kropáčová.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, násilník, lupič, senior, důchod, pátrání

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Libor Burian

Recidivistům vždy hned nasadit monitorovací náramky které jsou vyvinuty kvůli přetíženým věznicím, zákaz požívání alkoholu, drog, povinnost zdržovat se v práci nebo doma, jinak se z toho bendobahna nevyhrabeme. Máme tady cca sto tisíc psychopatů(1%) kteří sedí všude kolem nás, vyplácejí si násobky imaginární průměrné' mzdy opravdu pracujících lidí a smějí se nám se svými začerněnými smlouvami jakoUrsula, dvořákčt, falešní studenti falešných bendopráv a škol prodavačů danuschetitulů, loutky, bílí koně, převlečení soudruzi soukmenovci kteří po rozvratu v roce 89 převlékli kabáty a uniformy, rozdělili Československo, zhasli a rozkradli viz seriál Devadesátky včetně dokumentu, Karel Kryl Demokracie, Za prachy, Věštec Ivan Řekni kde ty prachy jsou, Kabáti Colorado, Mám jednu ruku dlouhou, Amnestie, Nájem zvedej, Sexuální násilí, Sami, Iluze o lůze, LupoAnettaTahači, ABJ, virtuálky, Pánové nahoře, Zdálky z blízka, knihy Polojasno, Ukradená revoluce, Cibulkovy Seznamy agentů StB, Příběh Kmotra-agentStB Mrázek zKolínska jakoRakušan, Šmejdi, Gangster ka, Sametoví vrazi, Ivánku kamaráde můžeš mluvit, více píšu ve vláknech diskusí.

Pondělí, 4. prosince 2023, 03:02Odpovědět

VIDEO: Lupič napadl v parku seniora, ukradl mu celý důchod  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.