Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Někdo zničil sedačky v autobuse. Policie pátrá po mladících z fotky

Policisté pátrají po vandalovi, který během jízdy autobusem poničil dvě sedadla. Pořezal je, opálil a způsobil tak škodu přes 16 tisíc korun. Policie pátrá po svědcích jednání vandala a potřebovala by vyslechnout cestující, kteří v daném autobuse jeli a speciálně dva mladíky, kteří jsou zachyceni na fotce.

„Policisté už několik měsíců pátrají po vandalovi, který poškodil dvě sedadla v autobuse, a to tak že je pořezal neznámým předmětem a na některých místech i opálil,“ uvedla policejní mluvčí Barbora Schneeweissová na webu policie.

Škoda na sedadlech se vyšplhala na 16 tisíc korun a policie zahájila úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu poškození cizí věci.

„Vzhledem k tomu, že v autobuse cestovalo několik osob, potřebovali by je policisté k celé věci vyslechnout a zjistit, zda si osoby, která sedačky poškodila, nevšimli. Policistům se již několik osob vyslechnout podařilo, nicméně by potřebovali vyslechnout i dva mladíky na fotografii, kteří by policistům mohli poskytnout případné svědectví a informace o tom, zda si nějaké osoby, která sedačky poškodila, všimli,“ uvedla Schneeweissová. Policie žádá mladíky z fotky i další osoby, které je poznají, aby se ozvali na telefonní číslo 735 785 555.

K incidentu došlo 22. března 2023 mezi čtvrtou a pátou hodinou v autobuse číslo 7935 na trase linky z Benešova do Sázavy.

Hodnocení článku je 94 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky vandal, autobus, policie, pátrání, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Michal Meta

vypadá to na Ukravince

Pondělí, 6. listopadu 2023, 12:24Odpovědět

Vojtěch Vened

Také mne napadlo, že jde dost možná o Ukravince.

Pondělí, 6. listopadu 2023, 19:15Odpovědět

Michal Meta

milujem se čím dál víc..celý svět jim leží u nohou...jo, ty kšiltovky to je takovej jejich kroj..mají je oba, to by na Čechy bylo podle mě moc...když někoho nezaslouženě rozmazlujete, tak se vám to vrátí nevděčností..čili čiň čertu dobře a peklem se ti odmění, oni si toho neváží a cítí se jako něco víc..totéž islámci na celém západě..překvapivě velice mnohoi těch ukrajinců tady žije z těch podpor a přitom si jezdí na dovolenou na Ukrajinu, kde by prý měla být ale válka..je to ekonomicky zhroucený stát, kterému ale všechno dotujeme a proto v Kyjevě mají až poloviční ceny všeho a proto museli u nás okrást už tak zubožené důchodce...a ještě nám tady dělají bordel a všechno ničí..takhle nějak si představuju konec světa..úplné anarchisty ve vládě pracující proti zemi a lidem, kterým by měli sloužit..svět, kde je všechno úplně naruby spěje jedině do katastrofy, která jediná ho může narovnat...

Pondělí, 6. listopadu 2023, 19:45Odpovědět

Libor Burian

Více píšu ve vláknech diskusí.A viz na yt Mudr Jan Hnízdil Světu vládnout psychopati, Minúta pravdy Milana Uhríka, projev Alice Wedel Afd na yt Roman Kirsch čtitulky s ukázkou začerněných smluv Ursuly, hodnocení Anděly Sara Wagenknecht, Prof John J Mearsheimer universityChicago naYT Matěj Gottwald čtitulky, generál Hynek Blaško Trampoty EU a článek První výročí vzniku války na Ukrajině, gen Petr Pelz na Inovace Republiky o návratu do minulého století, na FTV Prima zoom Zlato národu ukradeno (zaTošovského), Nachtmann, Čurda, udání úkrytu výsadkářů a vypalení obcí, na svobodny-svet.cz Má práce v Kauflandu bylo okrádat dodavatele (samozřejmě naše místní), na bezpressu.news/videa/covid-summit-v-evropskem-parlamentu-proslov-dr-davida-martina/ ; seriál Devadesátky včetně dokumentu, Karel Kryl Demokracie, Za prachy, Věštec Ivan Řekni kde ty prachy jsou, Kabáti Colorado, Mám jednu ruku dlouhou, Amnestie, Nájem zvedej, Pánubohu do oken, Nightwork píseň pro Pražáky, Sexuální násilí, Sami, Iluze o lůze, LupoAnettaTahači, ABJ, virtuálky, Pánové nahoře, Zdálky z blízka, Josef Fousek Nemám čas lhát, Pepa Nos Země je kulatá, knihy Polojasno, Ukradená revoluce, Cibulkovy Seznamy agentů StB, Orwell1984. Citát mužíka s pseudonymem rotschild1863:Ti kteří chápou systém budou tak zainteresováni na vlastním zisku nebo závislí na prospěchu který systém přináší že z jejich řad nikdy opozice nevzejde. Masa lidí neschopná to mentálně pochopit bude však své břímě nést bez reptání. Možná že ani nebude tušit že celý systém je nepřátelský jejich vlastním zájmům... až budeme kontrolovat vaše peníze tak si volte koho chcete...-euro, kryplměny, digitální peníze, konec hotovosti, bodování jako v Číně, autíčka na baterky, inflace, ceny energií, vody, všeho, třetinové mzdy opravdu pracujících lidí. Lidé se musí spojit, mluvit spolu, začít uklízet od obcí, starostů které lidé znají, chodit ke všem volbám říct mafii a dost !

Středa, 8. listopadu 2023, 02:09Odpovědět

Někdo zničil sedačky v autobuse. Policie pátrá po mladících z fotky  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.