Počasí dnes22 °C, zítra14 °C
Pondělí 6. května 2024  |  Svátek má Radoslav
Bez reklam

VIDEO: Onanista pronásledoval ženu v Praze s rukou v kalhotách, pak před ní i masturboval

Pražští policisté hledají muže, který v Řepích sledoval ženu, měl ruku v kalhotách a onanoval. Později si kalhoty i stáhl a masturboval přímo před ní. Za trestný čin výtržnictví může do vězení až na dva roky.

Žena večer ve čtvrtek 3. srpna odcházela v Řepích z posilovny, když potkala cizího muže, který proti ní šel s rukou v kalhotách, díval se přímo na ni a onanoval.

„V okamžiku, kdy se dvojice míjela, muž ruku z kalhot vyndal a posléze po pár krocích opět ve svém jednání pokračoval,“ popsala na policejním webu mluvčí Eva Kropáčová.

Vystrašená osmadvacetiletá žena proto hned zavolala známému a svěřila se. Když ale vešla do Mrkvičkovy ulice, uviděla stejného muže, zřejmě ji sledoval.

„Stál poblíž popelnic, měl kalhoty stažené pod kolena, masturboval a ukazoval na poškozenou, ať jde k němu. Nyní již žena neváhala a zavolala na linku tísňového volání,“ uvedla Kropáčová. Pak se rychle běžela schovat ke kamarádovi.

Když policejné hlídka přijela na místo, muže už nenašla. Hledá teď proto muže a ženu zachycené na bezpečnostních kamerách, které chce jako důležité svědky vyslechnout. Ti se mohou přihlásit na linku 158.

„Jakékoliv svědectví nám může pomoci při objasnění tohoto protiprávního jednání. V případě, že se podaří muže vypátrat, za trestný čin výtržnictví mu hrozí trest odnětí svobody v délce až dvou let,“ dodala Kropáčová.


 

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, onanista, Praha 17, Řepy, výtržnictví, pátrání, muž

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Libor Burian

A nasadit monitorovací náramky které jsou vyvinuty pro vyšetřované na svobodě a recidivisty. O důvodech dnešního stavu bahna viz moje odstavce pod Komentáře, Glosy a další články zde na drbně.

Pátek, 11. srpna 2023, 11:55Odpovědět

VIDEO: Onanista pronásledoval ženu v Praze s rukou v kalhotách, pak před ní i masturboval  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.