Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Opilý onanista vesele masturboval před maminkou s kočárkem. Je to známá firma

Městští policisté vyjížděli za onanistou, který si stáhl kalhoty a na veřejně přístupném místě se začal uspokojovat před mladou maminkou s kočárkem. Strážníci opilého onanistu předali policistům a ti jej zadrželi, protože zjistili, že jde o známou firmu a pro stejný prohřešek už ho řešili několikrát. Muži teď hrozí až tři roky ve vězení.

Klidnou procházku pětadvacetileté mamince s kočárkem, ve kterém bylo malé dítě, překazil čtyřicetiletý opilý onanista. Ten se zastavil, před zraky mladé maminky stáhl tepláky a začal masturbovat.

„Znechucená žena okamžitě volala kladenské strážníky, kteří na místo přijeli, ztotožnili ho a posléze předali policistům. Ti ho na místě vyzvali k dechové zkoušce, kdy mu přístroj naměřil pozitivní výsledek s hodnotou dvě promile. Poté ho zadrželi a vzhledem k tomu, že byl za stejné jednání již několikrát řešen, převezli ho k dalším úkonům rovnou kriminalistům,“ popsala policejní mluvčí Michaela Richterová.

Vyšetřovatel kriminalistů muži ve zkráceném přípravném řízení sdělil podezření ze spáchání trestného činu výtržnictví. „Za to mu může soudce uložit až tříletý trest odnětí svobody, jelikož se téhož jednání dopustil opakovaně,“ uzavřela mluvčí.

K incidentu došlo v neděli 18. června po poledni v Sítenském údolí v Kladně.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky onanista, odhalování, masturbace, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý onanista vesele masturboval před maminkou s kočárkem. Je to známá firma  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.