Počasí dnes22 °C, zítra19 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

VIDEO: Řidič pod vlivem drog ujížděl před strážníky. Tvrdil jim, že měl jen cigaretu

Pozornosti hlídky pražské městské policie neušel řidič, který za volant sedl pod vlivem drog. Jednak z něj byla marihuana cítit, k tomu se choval nervozně, byl roztěkaný a nedržel se tématu. Tvrdil, že měl jen nevinnou CBD cigaretu, test ale potvrdil THC.

Zastavené auto v Praze 12 chtěli strážníci v pátek 9. června jen zkrontrolovat, mělo totiž otevřené okénko u řidiče. Při prohlídce si ale všimlu, že v něm sedí muž a žena, a chtěli pokračovat v cestě. „Když byli na odchodu, ucítili typický zápach pro marihuanu přicházející právě od zaparkovaného auta,“ popsala na Facebooku mluvčí pražských strážníků Irena Seifertová.

Počkali si proto, co bude řidič dělat dál. A ten se za chvíli rozjel. Když služební auto uviděl, začal couvat. „Třiadvacetiletý mladík na otázku, proč začal couvat, když si jich všiml, neodpověděl, ale řekl, že asi před hodinou si dal cigaretu s CBD, kterou zakoupil v obchodě. Byl však značně nervózní, roztěkaný a neustále odbíhal od tématu,“ uvedla Seifertová.

Provedený test na drogy u něj ale prokázal přítomnost THC, tedy psychoaktivní látky. Na místo zavolali státní policii a ta ho vyzvala k odbornému lékařskému vyšetření.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie hlavního města

Štítky policie, drogy, THC, auto, řidič, kontrola

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Řidič pod vlivem drog ujížděl před strážníky. Tvrdil jim, že měl jen cigaretu  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.