Počasí dnes23 °C, zítra19 °C
Úterý 21. května 2024  |  Svátek má Monika
Bez reklam

VIDEO: Mezinárodně hledaný zločinec se ukrýval v centru Prahy. Policisté si pro něj přišli do hotelu

Muž, na kterého v USA vydali mezinárodní zatykač, se před zákonem ukrýval v hotelu v Praze 1. Tam ho ale vypátrala cizinecká policie a uprostřed noci si pro něj přišla do pokoje. I když tam měl zbraně, nezmohl se na odpor a putoval do vazby.

Na šestačtyřicetiletého cizince, který na policejním videu ze zásahu mluví slovensky, vydali mezinárodní zatýkací rozkaz v americkém státě Virginie. „Tam je tento muž odsouzený hned za několik trestných činů jako vydírání, porušení autorských práv, nebo praní špinavých peněz,“ informoval na policejním webu mluvčí Richard Hrdina

Příslušníkům Odboru cizinecké policie se ho podařilo vypátrat v Praze 1 v jednom z hotelů a právě tam si pro něj ve středu 7. června po jedné hodině ráno přišli. „Na základě smyšlené legendy jim rozespalý muž, uprostřed noci, pootevřel dveře a policisté jej ihned poté zadrželi,“ popsal Hrdina. 

U sebe měl několik nožů a boxery, nestačil po nich ale sáhnout a policisté ho rychle omezili na osobní svobodě. Odvezli ho na služebnu, pak do vazby a jakmile si ho vyžádají, odletí zpět do Spojených států, kde stráví několik let za mřížemi.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, pátrání, zatykač, hotel, cizinec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Mezinárodně hledaný zločinec se ukrýval v centru Prahy. Policisté si pro něj přišli do hotelu  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.